• #1

    Hey,
    Ik ben een meisje van 14 jaar,ik heb nu al paar dagen elke dag mij gemasturbeert en gevingert zelf;Moet ik dat nu tegen mijn Mama zeggen dat ik mij nu masturbeer en vinger?of beter van niet?
    Kan mijn Mama het zien mss als ik gevingert heb bv in mijn onderbroekje nadien.Ook heb ik soms wel is pijn aan mijn clitoris nadien wel.Moet ik het vertellen aan mijn Ma dat ik nu mij vaker ga vingeren zelf?

    Reageer
    #2

    Dat moet je helemaal zelf weten of je dat vertelt.

    De pijn aan de clitoris geeft wel aan dat je iets voorzichtiger moet zijn.

    Reageer
    #3

    Ben een 15 jarig meisje,ik ben nu ook maandje bezig nu met mijzelf te masturberen en mij te vingeren zelf.Vind dat zelfs leuk de laatste tijd en wil het elke dag ook gaan doen mij masturberen en vingeren, zekers het klaarkomen vind ik erg leuk gevoel aan mijn vagina en clitoris nadien.
    Vraag mij ook af of ik het niet beter tegen mijn Mamma kan zeggen dat ik mij nu ook masturbeer en vinger dat ze het dan weet dat ik het doe,zou het mss denk beter vinden van het haar te zeggen als dat ze mij stiekem betrapt tijdens het masturberen en vingeren wat ik erger zou vinden wel.
    Word dat gedaan er met je Mamma over praten over masturberen en vingeren in het gezin?Zou ik mijn Mamma ook haar vragen of ze zich ook masturbeert en vingert zij als moeder van mij of beter dat niet doen?

    Reageer
    #4

    Hallo,
    Ik ben ook Mamma van een dochter van 13,5j,nu paar weekjes geleden vertelde mijn dochter aan mij dat ze in een tienermagazine gelezen had een artikeltje over masturberen en het orgasme bij tienermeisjes en dat de meeste meisjes van die leeftijd dan beginnen met zich te masturberen al wel.
    Ook vertelde ze mij dat al haar vriendinnen zich ook al masturberen en de meeste deden het meermaals per week wel al omdat ze het zo een leuk en goed gevoel was aan hun vagina en clitoris als ze dan een orgasme hadden en klaarkomen.Nu vroeg mijn dochter ook aan mij of ze dat mocht en beginnen met zich te masturberen zelf.Ik vermoed wel zelf als Mamma dat je daar niet echt controle over hebt dat je dochter zich wel of niet masturbeert al.
    Ikzelf als Mamma masturbeer mij niet en heb mijn dochter dat ook gezegd wel dat ik niet aan masturberen toe ben en daar geen behoefte aan heb.Ik heb mijn dochter haar ook gezegd dat ik vind dat ze als 13jarige nog veel te jong voor is om zich te masturberen en zekers zich laten klaarkomen en het beleven van een orgasme op die leeftijd en ik als Mamma ook liefst heb dat ze het niet doet zich nu op die leeftijd al masturbeert.
    Kan ik nu als Mamma haar controleren of ze zich nu wel of niet masturbeert hoewel ik weet dat je daar niet veel controle over hebt of ze het nu wel of niet doen,ook voel ik mij een beetje beschaamt als ze zich toch gaat masturberen en het leuke en lekkere gevoel van het klaarkomen en het orgasme dat ze dan zal beleven dat ze het wel vaker en meerdere keren ook gaat doen wel.
    Hoe zou ik haar kunnen overtuigen dat ik als Mamma het liefst heb dat ze zich niet gaat masturberen en zekers nog niet laat klaarkomen op haar leeftijd?
    Dank u...

    Reageer
    #5

    Verbieden gaat niet werken...
    Ze heeft toch een leeftijd waarop dat vrij normaal is. Voor zowel jongens als meisjes. Het is op zich wel al bijzonder dat ze het bespreekt. Door het te verbieden en tegen proberen te houden loop je het risico dat ze voortaan niets meer vrij met je bespreekt
    Het is toch vrij normaal als tieners op die leeftijd hun eigen lichaam gaan ontdekken.
    Wat is jou bezwaar tegen het ervaren van een orgasme?

    Reageer
Reageer op:


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe