Hoofdpijn Meisje 7 jaar

  • #1

    Al een ruime maand klaagt mijn dochter steeds over hoofdpijn. het beging in de ochtend al als ze uit bed komt. Zoals bijvoorbeeld maandag heb ik haar met een zetpilletje lekker op tijd in bed gelegd en heeft ze de hele nacht goed geslapen. De volgende ochtend gaf ze aan dat de pijn iets minder is en s-middags zelfs helemaal verdwenen was. In de avond begon ze echter weer de klagen over hoofdpijn en kroop ze in een hoekje stilletjes weg. Wederom met een zetpilletje lekker in bed gelegd en goed geslapen. Vanochtend was de hoofdpijn nog aanwezig. Heb haar naar school gebracht en haar huilend achter gelaten. Dit gaat nu al een maandje op deze wijze. Wie weet wat hier aan de hand kan zijn.

    Reageer
    #2

    Ik heb zelf een dochter die met hoofdpijn kampt maar in mindere mate (zie post van maandag). Ik zou toch eens langs de dokter langsgaan om alles eens te laten controleren, zeker als de hoofdpijn dagelijks terugkomt.

    Reageer
    #3

    Hoi

    Ja ik had idd jouw bericht ook gelezen. ik heb een econsult gehad met de huisarts en deze geeft ook aan om een hoofdpijn dagboek bij te houden en mocht het aanhouden op consult te komen maar ik was wel benieuwd naar ervaringen van anderen en wat het evt zou kunnen zijn

    Reageer
    #4

    Ik heb zo inderdaad een hoofdpijn dagboek opgestart waarin ik direct ook andere klachten noteer.
    Ik zou toch eens op gewone consult gaan zeker als het zo erg is dat er van huilt.
    Ondertussen heb ik wel massa's internetpagina's verslonden en zijn er tal van (vooral onschuldige) oorzaken voor hoofdpijn maar enkel een dokter kan beoordelen welke behandeling best is.
    Te veel pillen gaat ook lijden tot afhankelijkheid heb ik ergens gelezen dus dat is ook niet the way to go.
    Succes ! Ik duim voor je dat ze snel beter is.

    Reageer
    #5

    Hoi
    Wellicht dat Anoniem nog benieuwd was naar de vorderingen van mijn dochter ๐Ÿ™‚
    Ben bij de HA geweest en die denkt toch dat haar holtes verstopt zitten ondanks het feit dat ze niet verkouden etc is. Heb een spray meegekregen die ze maximaal een week mag gebruiken en dan hebben we opnieuw contact hoe en wat. Dus wordt nog vervolgd.

    Reageer
    #6

    Anoniem was inderdaad nog benieuwd ๐Ÿ™‚
    Goed om te horen dat het daar zit. Succes en laat zeker even weten of het daarmee is opgelost!

    Reageer
    #7

    Hoi anoniem,

    ik was benieuwd of het opgelost was met de medicijnen?

    Gr,

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn Meisje 7 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief