kind wat steeds ziek is

  • #1

    Mijn dochtertje van 15 mnd is nu sinds 5 maanden 7x ziek geweest. En dan echt ziek. Hoge koorts en suffig.
    Ook groeit ze niet goed. ze weegt nog geen 9 kilo, ziet erg bleek. Via CB naar ha gestuurd, daar bloed geprikt, maar komt niks uit.
    ze eet goed (als ze niet ziek is)
    poep en plas is normaal
    ze is wel veel verkouden (tijdens en tussen haar ziekteperioden)
    haar ontwikkeling is verder ook prima.
    Moet ik me hier nou zorgen om gaan maken, of mag een kind gemiddeld iedere 3 weken een paar dagen hoge koorts hebben. Ze is ook niet te vroeg geboren en woog netjes 7 pond. Haar zus is ruim 2,5 en zit in alle lijnen ruim boven het gemiddelde. Ik maak me eerlijk gezegd soms wel zorgen om mijn jongste. Ze ziet er zo teer en kwetsbaar uit. Hebben jullie tips??

    Reageer
    #2

    Het lijkt er heel erg op dat het afweersysteem van je kindje niet goed werkt.
    Vraag de huisarts om een verwijzing naar de kinderarts.
    Het is zaak om te onderzoeken waarom je kindje:
    zo vaak koorts heeft (duidt eigenlijk altijd op een infectie)
    zo vaak verkouden is
    niet goed groeit.

    Reageer
    #3

    Mijn zoontje van nu 3,5 is ruim 1,5 jaar lang om de 2 weken ziek geweest. Wij maakte ons ook ernstig zorgen omdat het ons niet normaal leek dat een kind zo vaak ziek kon zijn. Nu zijn wij bij de kno arts met hem geweest omdat ook z'n amandelen zo groot waren, tot 3 keer toe naar huis gestuurd en radeloos. Uiteindelijk is ons via een kennis aangeraden on een vernevelapparaat aan te schaffen met daarnaast nog een natuurlijk middeltje (kleine pareltjes) kan even zo snel de naam er niet bij zoeken en na deze kuur (allemaal op natuurlijke basis) rimi kind gebruikt en al met al heeft dit 3 mnd geduurd. Want eerst leek het erger te worden, wat je vaak merkt als je het op natuurlijke basis probeerd en nu sinds een half jaar gaat het heel goed en lijkt hij er overheen te groeien. Mijn dochter van bijna 14 is in de eerste 3 jaar van haar leven ook om de haverklap ziek geweest echter nu een grote meid die vanaf dat zij 4 jaar oud is misschien nog maar 1 keer ziek is geweest.
    Altijd je gevoel volgen als jij het gevoel hebt dat het echt niet goed is dan zeker aan de bel blijven trekken. Wat ik daarnaast ook nog gebruikte in die periode is een probiotica om de weerstand te verhogen.
    Ik hoop voor jou en je dochtertje dat ook zij er snel overheen zal groeien ik weet als geen ander hoe zorgelijk en vermoeiend het is om zo te kwakkelen met zo n kleintje.

    Reageer
    #4

    Ik zie dat dit verhaal al een aantal jaar geleden is geschreven, hopelijk is dit meisje er overheen gegroeid maar dan nog voor moeders die een soort gelijk verhaal hebben ren duwtje in de rug ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: kind wat steeds ziek is


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief