Baby gevallen, waar moet ik op letten?

  • #1

    Mijn dochtertje (7mnd) is van de commode gevallen, op haar buik en ik voel me echt superslecht. Ik stond erbij! Ik snap ook nog steeds niet hoe dat kon.
    Ze huilde meteen, en ze had een beetje bloed aan haar neusje (omdat ze op haar buik viel) en het was na nog geen 2 minuten over en ze lachte weer. Ze begon eigenlijk te lachen toen ik in paniek mijn man belde. HA zei ook dat het goed klonk en dat er niets was, wel even in gaten houden. De rest van de avond was ze vrolijk, spelen, babbelen ze doet eigenlijk alles als anders. Ze heeft ook geen blauwe plek ofzo. De nacht goed gegaan, alles prima nu ook in de ochtend. Spelen,lachen en brabbelen. Alleen ik voel me zooo slecht. Ik blijf het maar horen en zien in gedachten en maar denken, wat als er intern iets is en dat is met die simpele testjes toch niet te achterhalen? Of zal dat meevallen en kan een baby meer hebben dan ik denk? Ik voel me echt vreselijk en ik weet dat dat geen zin heeft maar ik weet even niet wat ik ertegen kan doen.

    Ik moest het heel even kwijt.
    groeten Nina

    Reageer
    #2

    Nog een toevoeging:
    Ze eet ook goed, alles op.

    Mijn vraag was eigenlijk: laat een baby dat ook merken door bijv huilen dat er toch iets mis is? Als ik google word ik niet vrolijk (schedelbassfracturen etc) en dus doe ik dat maar niet meer, maar ik vroeg me gewoon af of ik op iets specifieks kan letten.

    dank je wel..

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Hai, hoe gaat het nu met je kindje?
    Groet Emma

    Reageer
Reageer op: Baby gevallen, waar moet ik op letten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief