een krakende pijn in het achterhoofd van mijn kleine meid van 4

  • #1

    Hoi allemaal,
    Mijn dochter van 4 heeft nu al 3 maanden last van kraken in de het achterhoofd en een stekende pijn. Ze loopt,speelt of zit gewoon ergens en dan uit het niets begint mijn dochter heel hard te huilen. Ze klaagt dan van mijn en grijpt naar haar achterhoofd. Ze zegt dan het kraakt weer en huilt dan heel hevig. Een paar minuten en dan is ze het alweer vergeten. Dit komt zomaar opzette en het is ook zo weg. Achter op haar hoofd bij de twee knobbelachtige hobbels die de verbinding van hoofd naar nek samen brengt zitten nu ook twee knobbeltjes. En als ik daar op druk dan doet het zeer geeft ze aan. Het blijft niet op 1 kant wat de eerste maand het geval was maar verspreid zich naar allebei de kanten op haar achterhoofd. Het wordt wel steeds meer achter elkaar. Mijn huisarts is op vakantie en de vervangende persoon van een vervang centrum zegt dat hij het niet ernstig vind en ik moet maar naar mijn eigen huisarts toe gaan als hij terug is van vakantie. Weet iemand wat dit kan zijn of heeft iemand de zelfde ervaring. Ik hoor het graag.
    mvg. M.Bos

    Reageer
    #2

    Ik dacht eerst :" misschien door een val de nekwervels verschoven" maat doordat je over bobbels schrijft die zeer doen. Kan het zijn dat er bij die hobbels klieren zijn die zijn opgezet? Is ze ook koortsig, controleer je dat? Wanneer is de huisarts terug? Ik vind dat een kind van 4 met deze klachten door een specialist moet worden gezien.
    Groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Ik vind de reactie van Brenda erg overtrokken. Het meisje is gezien door een arts die de plek heeft beoordeeld en de plek onschuldig vindt. Waarop baseer jij dan jouw mening dat dit kind naar een medisch specialist zou moeten? Zou je dat willen uitleggen, Brenda?

    Reageer
    #4

    Hallo,
    Mijn dochtertje van 4 heeft exact dezelfde klachten...ineens uit het niets knakt haar hoofd, en doet het een paar seconden hevig pijn. Ze heeft als baby zijnde wel een helmpje gedragen, misschien heeft het daar mee te maken?
    Ik ga zowiezo van de week naar de huisarts, omdat het vaker en pijnlijker word.

    Reageer
Reageer op: een krakende pijn in het achterhoofd van mijn kleine meid van 4


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief