zweten koorts en hartproblemen

  • #1

    sinds pasen dit jaar gaat het niet goed met onze oudste zoon van 5,5 jaar.
    hij kreeg toen een longontsteking buikvirus en hij was uitgedroogd.
    na een verblijf van een kleine week in het ziekenhuis mocht hij nu huis,met een antibiotica kuur.
    toen dat nog niet over was bleef hij met verschrikkelijke buikpijn zitten na veel onderzoeken bleken dat parazieten te wezen, dus weer aan de antibiotica en onder controle bij de kinderarts.
    Daar vonden ze dat hij niet goed groeide want tijden zijn longontsteking was hij ruim 2 kilo afgevallen en er komt niks meer bij.
    nou moest ik gister weer voor controle en toen bleek dat zijn hartruis die ze bij de vorige afspraak voor het eerst hoorde veel erger is geworden dus ik moest gelijk door voor een torax foto en een hartfilmpje..
    heeft iemand een idee wat dezeproblemen bij mekaar kunnen wezen??

    vriendelijke groet karin

    Reageer
    #2

    Een hartruisje is afkomstig van het hart. Het is een geluid dat gehoord wordt als het bloed anders stroomt dan je zou verwachten. Onderzoek door een arts kan de exacte oorzaak van dit hartruisje aantonen. Wacht even op de uitslag van het onderzoek, en dan weet je wat er precies met jouw zoon aan de hand is. Alsje weer vragen hebt, proberen we je weer verder te helpen.

    Reageer
Reageer op: zweten koorts en hartproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief