groeipijn???

  • #1

    Mijn zoontje is vier jaar en heeft al een hele poos last van zijn benen na een drukke dag......Het is erg vervelend aangezien hij zo te weinig slaap krijgt en de volgende dag wel naar school moet. 's Avonds in bad, zacht strelen en als hij echt ontroostbaar is geef ik een aspirientje, maar zou het misschien iets kunnen zijn waar wel iets tegen is??? Het gebeurt tenminste 1 x per week, erg vervelend voor het kleine joch!

    Reageer
    #2

    Hoe kan het zijn dat zo'n klein mannetje al zo zwaar belast wordt dat hij deze klachten krijgt? Gaan jullie ieder weekeinde bergbeklimmen en laten jullie hem zulke zware wandelingen maken?

    Als dit niet het geval is, zou ik even naar de huisarts gaan. Het is niet normaal dat gewoon spelende kinderen pijn hebben aan het eind van de dag. En zeker niet in die mate dat er pijnstilling moet worden gegeven.

    Als je toch wel veel vraagt van je kleine kind dan is het erg eenvoudig om het dus meer rust te geven met een plakwerkje aan tafel over eens een lekkere verwendag met een fijne Disney film.

    Reageer
    #3

    Als het inderdaad groeipijn is dan is er geen reden om te denken aan overbelasting. Helaas kun je aan deze pijntjes weinig meer doen dan inderdaad een pijnstillertje en een dikke zoen. het goede nieuws is dat het dan ook weer vanzelf overgaat. Groeipijnen zijn in de regel maar van korte termijn.

    Mocht je twijfelen aan de juistheid van de diagnose van groeipijn, overleg dan even met de huisarts.

    Reageer
Reageer op: groeipijn???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief