Op het oog op puist lijkend ding op onderlip

  • #1

    Ik loop nou al wekenlang rond met een op een puist lijkend ding op mn onderlip.
    Ik heb meer als een week geleden het witte velletje er met gebruik van een wc papier velletje vanaf getrokken omdat ik het zat was, daaronder zat geen druppeltje vocht oid, wc papier zat niks op alleen het velletje was weg, er zat een rood bultje onder en een dag later ofzo zat het witte velletje er weer op.
    Ik heb nou net omdat ik het zat was er ook weer aan zitten kloten nu is ook weer het witte velletje weg en zit er een rood bultje.

    Ik voel er verder niks aan, maar je loopt er op het oog mee rond met name met dat witte velletje erop alsof je een dikke puist links op je onderlip hebt hangen.

    Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? (en hoe ik er vanaf kom)

    Reageer
    #2

    Even er nog aan toegevoegd:
    Ík zeg dit niet met zekerheid, maar in eerste instantie was het een puist zeg maar toen ik dat velletje eraf had gehaald was het daarna 2 smallere puisten waaarvan een echt miniscuul en dit er nou nog als het goed is, maar volgens mij krijg ik er nu 3 en splitst die waar ik nu het vel vanaf heb zich ook op, maar al met al zijn ze samen nog net zo groot dus het breid niet uit ofzo. en nogmaals dit zeg ik niet met zekerheid nu.

    Reageer
    #3

    Als je er aan blijft zitten, dan loop je kans jezelf te besmetten waardoor ze wel uitbreiden. Steeds goed ontsmetten met alcohol en geen crème of zeep gebruiken.

    Reageer
    #4

    Het zit er al wekenlang het gaat niet weg, ik wil weten wat het is. ik weet dat je er normaal gesproken vanaf moet blijven en dat heb ik ook lange tijd gedaan, maar eens is het geduld over.

    Reageer
    #5

    Ik zie trouwens dat ik in de verkeerde categorie is en dat er ook een mond en lippen categorie is, ik zal em daar ook posten.

    Reageer
Reageer op: Op het oog op puist lijkend ding op onderlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief