Pukkels op rug

  • #1

    Hallo!

    Ik heb al een paar jaar last van pukkels op mijn bovenrug. Ik heb al geprobeerd het op te lossen met scrubben, regelmatig in de zon te komen met de rug bloot en met alleen nog maar katoen dragen (ik droeg daarvoor ook regelmatig synthetische stoffen). Ik sport 3x per week en probeer om binnen een uur erna te douchen. Daarnaast eet ik gezond, ik hou bij wat ik eet. Mocht het nodig zijn dan kan ik printscreens sturen hiervan. Ik heb verder geen last van huidproblemen. Ik ben nu 21 en ben mijn hele pubertijd ook doorgekomen zonder pukkels.

    Zijn er nog dingen die ik zou kunnen doen? Ik wil er wel graag vanaf want ik vind het niet erg mooi.. 🙁

    Reageer
    #2

    Moeilijk om dat zo ongezien te zeggen. Je zou naar de huisarts kunnen gaan er ernaar laten kijken.

    Reageer
    #3

    wat heel erg helpt is om pas nadat je je haarproducten onder de douche hebt gebruikt, je rug te wassen. De pukkels kunnen namelijk veroorzaakt worden door de vetten en vuilen die uit je haar worden gewassen naar beneden stromen en doordat de shampoo en de conditioner achter kunnen blijven, waardoor de poriën verstopt raken en er pukkels ontstaan.

    Reageer
Reageer op: Pukkels op rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief