Grote bulten op men rug

  • #1

    Ik heb al enige tijd last van grote bulten op mijn rug die spontaan opkomen. Deze beginnen precies als een klein puistje maar deze worden groter en groter. Het zit dan echt onderhuids en er komt geen etterkop op te staan ofzo. Ik zit er wel héél de tijd op te duwen om ze proberen te doen open barsten (héééél soms lukt dit en dan komt er echt vies geel water en etter uit). De pijn is soms niet te harden omdat de druk immens groot is op deze bult. Weet iemand wat dit kan zijn? Het lijken wel onderhuidse puisten te zijn? De bult is soms wel 4cm groot en een 1.5cm dik. Ze komen regelmatig voor en soms staan er wel 2 op mijn rug. Echt irritant. Als ik er op lig te nijpen en krabben dan liggen deze bulten natuurlijk open en heb ik dus verschrikkelijke littekens op men rug. Ik heb al geprobeerd om er met een naald in te prikken en dan nog willen die dingen niet altyd open barsten.

    Reageer
    #2

    Wat jij doet is eigenlijk het meest onverstandige dat je kunt doen. Ga naar de huisarts voor een zorgvuldige diagnose en behandeling. Ik heb namelijk het vermoeden dat dit steenpuisten zijn.

    Reageer
Reageer op: Grote bulten op men rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief