Bultjes op de Huid

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraagje over bultjes op mijn huid.
    Ik weet dat ik er niet mee geboren ben maar heb ze nu al wel lang. En ze vallen de laatste tijd steeds meer op( ik heb het idee dat het er steeds meer worden?)
    Verder heb ik er geen last van, ze jeuken niet oid. Ze zijn alleen lelijk.
    En ik wou nu dus graag weten of ze schadelijk zijn en/of ik ze kan weghalen.

    Foto:
    [img size=150]http://img340.imageshack.us/img340/6624/helpf.png[/img]

    Reageer
    #2

    Naar mijn bescheiden mening zijn de twee rechter bultjes gewone eenvoudige fibroompjes. Die kun je inderdaad laten weghalen door de huisarts. Fibromen zijn goedaardige woekeringen van het bindweefsel van de huid. Besef wel dat er dan littekentjes achterblijven als ze weggehaald zijn. Links boven lijkt een spider naevus, en linksonder is een moedervlek, denk ik.
    Als je zekerheid wilt, ga dan even naar de huisarts die de bultjes kan onderzoeken.

    Reageer
    #3

    Ik heb sinds een paar weken allemaal kleine bultjes op mijn armen ( net kippevel )het begon op de binnenkant van mijn onderarmen en nu over heel men armen en het begint gruwelijk te jeuken!!( gevoel ook van brand binnenuit )

    Weet iemand iets hieraan te doen??

    Reageer
    #4

    Kun je een fotootje plaatsen misschien. Er zijn zoveel verschillende mogelijke oorzaken van bultjes dat het zonder duidelijk beeld lastig te zeggen is wat er aan de hand zou kunnen zijn. Trouwens, ik vind het feit dat het al zo lang duurt en dat de klachten niet vanzelf overgaan een goede reden even naar de huisarts te gaan. De huisarts kan de bultjes dan gelijk goed zien en zo veel gemakkelijker vaststellen wat het is dan wij met alleen een beschrijving en zonder foto.

    Reageer
Reageer op: Bultjes op de Huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief