raar hard bobbeltje in mijn nek

  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 15. Ik heb een raar hard bobbeltje in mijn nek zitten. Het zit rechts aan de achterkant van mijn nek. Ik dacht eerst dat het misschien iets met een spiertje te maken had, omdat het zomaar op kwam. Maar nu het er al langer zit denk ik het niet.
    Als je er op drukt dan doet het niet extreem veel pijn, maar het is niet erg prettig. Nu ik het al wat langer heb krijg ik eigenlijk steeds wel wat meer 'zeur'klachtjes aan mijn nek. Ik weet niet zo goed wat het zou kunnen zijn, en hoop dat iemand hier misschien een ideetje heeft. Is het 'erg' genoeg om een afspraak te maken voor de huisarts?

    Reageer
    #2

    Hai, kan het een puistje zijn, of ingegroeid haartje? Je zou een handspiegel kunnen pakken en via de badkamerspiegel het bobbeltje bestuderen. Of makkelijker, even aan je vader of moeder vragen of zij weten wat voor bobbeltje het is.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Hoi Roos, Ik heb het even met een spiegeltje bekeken. Het is geen puistje daar is het te groot voor en het ziet er ook niet echt uit als een ingegroeid haartje. Het is gewoon een rare bobbel ๐Ÿ˜‰ Ik heb mn moeder er eens naar laten kijken, maar zegt dat we het even goed in de gaten moeten gaan houden.
    Ze wist dus ook niet echt wat het was.
    Het is niet echt dat ik er bang voor ben, maar misschien dat iemand dit eens heeft gehad of heeft en weet wat het kan zijn. Ik vind het zelf altijd zo awkward als je dan naar de huisarts gaat en het blijkt niks te zijn.

    Reageer
    #4

    Wrat?! Cyste?!

    Reageer
    #5

    ik ben 14 en heb ook een bobbeltje in mijn nek vlak bij mij haar een soort lieveheersbeestje ik maak me er wel zorgen om

    Reageer
    #6

    Als je je zorgen maakt, ga dan gewoon even naar de huisarts. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: raar hard bobbeltje in mijn nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief