knobbels naast het oor en onder de kaak

  • #1

    Sinds een week ben ik gestopt met pijnstillers tegen hoofdpijn en onderga hier allemaal hevige reacties van zoals alle soorten hoofdpijn die je maar kan bedenken, misselijkheid, koude rillingen etc. Gelukkig voel ik al wel verbetering. Maar nu is er vanaf vanochtend weer iets bijgekomen waarvan ik me afvraag of dit een normaal symptoom is. Naast m'n rechter oor, net onder m'n slaap is een inwendige knobbel die ik voel tijdens het kauwen of als ik erop druk. Verder twee kleine en een grote eveneens inwendige knobbels net onder m'n rechter kaak. Ik weet zo goed als zeker dat dit het gevolg van de hoofdpijn is. Vooral ook omdat het aan de rechterkant is, precies de kant waar ik de hevigste, stekende hoofdpijn had deze week. Het kwam in een aantal stekende schokken per minuut, en ook precies op de plek onder m'n slaap, waar nu voor in de plaats zo een knobbel zit, en zich kennelijk iets meer naar onder ook heeft vermedigvuldigd.
    Iemand een idee? Ik ben maandag naar de dokter geweest die niets ernstigs vermoedde, maar toen had ik die knobbels nog niet.
    Mvg, Damian

    Reageer
Reageer op: knobbels naast het oor en onder de kaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief