HIV mogelijkheid

  • #1

    Begin deze week zo dom geweest om dronken naar een gaysauna te gaan. Onder het mom voor alles een eerste keer ben ik daar voor het eerst geneukt. Dit was geen succes, ik vond het pijnlijk, niet lekker en hetzelfde geslacht kan me toch niet echt opwinden. Ik ben voor 2 a 3 minuten geneukt door een donkere man. Ik weet dat hij van mij condoom om moest doen en dat heeft hij ook gedaan. Nog 1x van standje gewisseld, ik ga er van uit dat hij hier z'n condoom heeft omgelaten. Ook is er veel glijmiddel gebruikt. Toch ben ik angstig voor HIV en wil ik helemaal niet wachten op een test :(. Hoeveel zorgen moet ik mij maken? Heb geen last van symptomen nog, komen die sowieso? Wat is aan te raden?

    Reageer
    #2

    Als hij een condoom heeft gebruikt, is er niks aan de hand.
    symptomen hoeven er niet te zijn. Testen kan pas vanaf 4 weken, maar dat zal niet nodig zijn bij condoom gebruik.
    Als je hebt aangegeven dat er een condoom gebruikt moest worden, wordt dat doorgaans ook gerespecteerd.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie, ik heb hem het condoom om zien doen. Hij was nogal groot geschapen en het condoom zat over ongeveer 70-80% van z'n penis. Maakt dat nog wat uit? Weke test kan ik het beste doen na 4 weken? Verder niet gescheurd oid..

    Reageer
    #4

    Ik denk niet dat je een test moet laten doen.

    Maar als je wilt, dan kun je een HIV sneltest laten doen bij de GGD Of bij DESC in Rotterdam. Maar hangt af van waar je woont.

    Reageer
    #5

    Ok dan laat ik het eerst zo, kan me niet voorstellen dat hij hem inderdaad in zo'n korte tijd nog heeft afgedaan. Mocht ik in de komende 1,5 maand allerlei symptomen krijgen kan ik altijd nog een test doen. Wil het dan bij medisch centrum Jan van Goyen doen in Amsterdam. Las ook dat zonder condoom het alsnog hele kleine kans is, maar gelukkig verstandig geweest.

    Reageer
    #6

    Overigens heb ik nu wel last wanneer ik slik en dus ook keelpijn. Toeval? Het is immers na 4 dagen terwijl het dan nog te vroeg is voor conversiegriep?

    Reageer
    #7

    Dat zal vast en zeker toeval zijn.

    Reageer
Reageer op: HIV mogelijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief