Boos/agrasief niet meer weten wat er gebeurd is volgende dag moe

  • #1

    Mijn zoon krijgt geregeld een boos aggrasieve aanval doordat hij het niet begrijpt en niet begrepen wordt. Bij zo'n bui wordt lijkt het net een beest en staat er ook een andere jongen voor je met grootte zwarte pupilen. Nu is hij 12 jaar en nog deels te handteren maar hoe later. Nu is mijn vraag wat is het en hoe komt zo van het ene moment op het andere moment een omslag is dat er een emmer vol en dat dan de bom barst om niks. Het duurt soms heel even en voelt mijn zoon het aan komen en kan hij het zelf op lossen maar het kan ook zo zijn dat het een uur of zelf 2 uur kan duren voordat hij weer tot rust is. Als hij weer bij kennis is en ziet wat hij allemaal gedaan hij weet hij er niks meer van. En de volgende dag legt hij met barstende koppijn en super oe in zijn bed te slapen. De dag daarna is hij weer het mannentje lief en begrip vol. Wat is het en hoe kan het onderzocht worden.

    Reageer
    #2

    Het zijn in ieder geval klachten om in eerste instantie mee naar de huisarts te gaan en het te bespreken. De huisarts kan je doorverwijzen naar de desbetreffende specialist.

    Reageer
Reageer op: Boos/agrasief niet meer weten wat er gebeurd is volgende dag moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief