onrustigheid in het lichaam

  • #1

    Mijn moeder heeft een SAB gehad, en heeft 2 operaties gehad. (vanuit haar lies en vanuit een luikje in haar schedel) nu heeft ze heel veel geluk gehad en gelukkig hersteld ze goed. Haar geheugen lijkt goed te werken, (zowel kort als langertermijn) en ook lichamelijk is er gelukkig niks aan de hand. Alleen ze is enorm onrustig en ze kan niet stilzitten. Ze zegt het in haar rug te hebben, maar bij het revalidatiecentrum denken ze dat het spanning is... Kan dit overgaan of wat kan er tegen gedaan worden? Hebben jullie tips?

    Reageer
    #2

    Het kan heel goed zijn dat het spanningen zijn.
    In het revalidatiecentrum zullen ze daar ongetwijfeld nog wel wat mee of aan doen.

    Reageer
    #3

    ze heeft nu al ruim 3 weken deze onrustigheid, is dat niet lang? wel zien we dat ze met momenten even rustig is, maar dat is echt heel weinig eigenlijk...

    Reageer
    #4

    Eigenlijk niet.
    Een SAB is een ingrijpende gebeurtenis. De bloeding, het coilen of clippen en de daarop volgende operatie zijn weliswaar allemaal goed verlopen, maar psychisch heeft dat ook nog gevolgen. Dat kan best wel wat langer duren hoor.

    Reageer
    #5

    over wat voor termijn zou je eerder moeten denken?

    Reageer
    #6

    Dat is moeilijk te zeggen. Dat is bij ieder geval anders. Maar het kan heel goed een tijdje duren. Maar zoals gezegd, daar zullen bij het revalideren ook wel naar kijken.

    Reageer
Reageer op: onrustigheid in het lichaam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief