deuk in mijn hoofd met pijn steken

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb een deuk achter op mijn hoofd. deze heb ik al van kinds af aan dus ik heb me er nooit zorgen over gemaakt maar het gekke is dat hij groter en dieper word. 10 jaar geleden kon ik er net mijn vinger in leggen en moest ik echt zoeken maar nu kun je het zelfs voelen als je gewoon over mijn hoofd aait zegmaar en hij is al een paar centimeter doorsnede.

    ook heb ik altijd al af en toe ineens een pijnlijke steek gehad op die plaats maar sinds 2 weken steekt het zeker meerdere keren per dag en steekt het ook af en toe op mijn hartslag.

    een aantal jaar terug ben ik al eens bij de huisarts geweest met mijn deuk maar die heeft me opmijn hakken laten lopen en mijn armen uit laten steken en toen ik dat goed kon zei hij dat er niets mis was in mijn hoofd en ik me geen zorgen hoefde te maken.

    iemand enig idee wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2
    Reageer
Reageer op: deuk in mijn hoofd met pijn steken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief