deuk in mijn schedel nu groter?

  • #1

    hoi allemaal,

    Ik ben een meisje van 17, 5 Jaar geleden heb ik een computer op me (boven op mijn)hoofd gehad toen ik de trap op wou lopen.
    Daardoor heb ik een zware hersenschudding gekregen en een deuk in mijn schedel ook ben ik even buiten bewustzijn geweest. zo 3 jaar terug wilde ik op school gaan zitten op een stoel toen een meisje de stoel achter me weg trok,waardoor ik eer met me achterhoofd tegen de stoel klapte en toen tegen de grond.hierdoor had ik een gat in me achterhoofd en een zware hersenschudding. Nu kreeg ik vorige week maandag een strijkijzer tegen me hoofd. Ik werd heel duizelig misselijk en was weer even buiten bewustzijn.Nu doe ik zelf aan kickboksen dus ik hou niet van aanstellen en wou dus NIET naar de dokter. toen ik woensdag op school zat met al enorme pijn in me hoofd en spier wit zag, wilde een meisje een grapje met me maken en even een boek op me hoofd gooien (zij wist nergens van neem er niks kwalijk). Donderdag bleef ik thuis en vrijdag hielt ik het niet meer. Ik ben naar de dokter gegaan foto's laten maken enzv. Maar die uitslag duurt weer wat dagen.Nu is de bult op mijn hoofd groter en puntiger geworden en HEEL pijnlijk Als iemand eraan zit scheeuw ik alles bij elkaar.ook heb ik een grote blauwe plek eromheen zitten. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Pfoe, het zit jou niet mee, maar ik denk dat je het best even heel rustig aan moet doen tot de uitslag. Laat je weten hoe het met je gaat?
    Sterkte.

    ps mag ik vragen hoe je een strijkijzer tegen je hoofd hebt gekregen?!

    Lana

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: deuk in mijn schedel nu groter?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief