Pijnstillers helpen niet meer tegen hoofdpijn

  • #1

    Heb nu sinds een week over 3 bijna dagelijks hoofdpijn (soms eens een dagje niet. ik neem dan aspegic 1000 in. in het begin hielp dit, na een tijdje niet meer. ben dan begonnen met neurofen, hielp na een tijde ook niet meer. dan zij iemand dat hoofd en buik samen werken en dat ik er motilium moest bijnemen. dit heeft dan ook weer een paar dagen gewerkt en ondertussen ook al niet meer.
    de hoofdpijn begint meestal als ik een paar uurtjes wakker ben. ik kan mij dan moeilijk concentreren, kan zie precies niet uit mijn ogen (wazig) en voel ook een druk op mijn ogen. lezen gaat dus zeer moeizaam (en typen ook :D) het lijkt ook alsof ik niet meer kan luisteren naar wat mensen zeggen, niet omdat ik het niet hoor, maar omdat ik er mij niet op kan concentreren. smorgens ben ik ook nog steeds moe, terwijl ik toch wel gemakkelijk 8u per nacht slaap.

    weet iemand raad?

    Reageer
    #2
    Reageer
Reageer op: Pijnstillers helpen niet meer tegen hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief