Spastische vingers

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb al sinds een aantal jaren last van trillende vingers in mijn rechterhand. Het probleem is, dat het non-stop doorblijft trillen, zelfs als ik ze stil hou dan gaat het in mijn vingers door. Het is begonnen in mijn middelvinger en nu is het ook naar mijn duim en pink gegaan.

    Ik ben al een aantal keren naar dokter geweest, ik heb ook een paar keer een mri-scan gehad en ik ben ook 2 keer onderzocht door middel van een badmuts met plakkertjes. Ik weet niet meer hoe het precies heet.

    Alleen na al die onderzoeken weet niemand wat het is, en moet ik er maar mee zien te leven. Maar ik zou graag willen weten wat het is. Ik hoop door middel van dit berichtje erachter te komen of iemand een idee heeft wat het kan zijn. Want mijn dokter en specialisten waar ik behandeld ben geven allemaal aan dat ze zoiets nog nooit hebben gezien/behandeld.

    Reageer
Reageer op: Spastische vingers


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief