hevige pijn in middenvoet

  • #1

    hallo allemaal.
    ik hoop dat iemand me een beetje verder kan helpen.

    ik heb ontzettend veel pijn aan de binnenkant van mijn middenvoet precies in het eerste middenvoetsbeentje, die pijn komt alleen als ik er op wil gaan staan en dan moet ik echt door duwen totdat er een knak volgt, ik voell dan ook wat verschuiven en dan kan ik er weer op lopen maar de plek zelf blijft wel gevoelig voor drukpijn.
    ik loop er inmiddels alweer bijna een maand mee en het gaat maar niet over, ik heb afgelopen maandag rontgenfoto's laten maken maar daar was geen fractuur op te zien heeft iemand enig idee wat het dan wel zou kunnen zijn.
    al moet ik er wel even bij vermelden dat enige tijd geleden een groot paard op mijn voet heeft gestaan maar daarna had ik er niet zoveel last van dat is pas een paar weken later begonnen.
    op dit moment is mijn voet ingetaped maar nu krijg ik die knak niet en daardoor heb ik nu nog meer moeite met lopen.
    iemand tips!!!!

    groetjes marina

    Reageer
    #2

    Naar de Chiropractor!!! hij kan de botjes even controleren en eventueel op zijn plaats zetten! ik weet dat er niets te zien was op de foto, maar dit zegt toch niet alles(ervaring)
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    hoi brenda

    helaas mag ik niet naar de chiropraktiker omdat ik het ehlers danlos syndroom heb.
    ik ben wel onder behandeling van de fysio maar ik moet nu afwachten wat er gebeurt als de tape er volgende week maandag af kan, op dit moment merk ik nog weinig van die tape want dat krakend iets haha blijft en pijn doet het ook nog steeds, mischien is er toch iets met de spieren of pezen geen idee ik begin me nu langzaam wel af te vragen wat zo lang pijn zou kunnen blijven doen.

    groetjes marina

    Reageer
    #4

    Hoi, al gedacht aan marsfractuur of stressfractuur. SuccesA1R63R

    Reageer
    #5

    ja had ik ook al aan gedacht maar omdat die pijn al meer dan 4 weken aanhoudt zou een stressfractuur inmiddels wel te zien moeten zijn niet?
    want op de rontgen was niks te zien daarom dacht ik zelf dat het iets met de spieren of pezen te maken heeft.

    groetjes marina

    Reageer
    #6
    Reageer
    #7

    Beter laat dan nooit; bij Ehlers Danlos is je bindweefsel niet in orde, dat kan allerlei vormen aan nemen. Het meest logische zou zijn dat je bindweefsel je middenvoetsbeentjes niet goed op zijn plaats houden, waardoor je voet als het ware blokkeert. De knak die voelbaar is verlicht even(daarom is het ook zeker geen breuk) maar vervolgens loopt het weer "vast". Je kunt proberen je spieren in je voet je trainen om je voet wat steviger bij elkaar te houden, wat je bindweefsel nu niet goed doet waarschijnlijk. Eventueel kunnen steunzolen nog een uitkomst bieden.

    Reageer
Reageer op: hevige pijn in middenvoet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief