Bloedblaar – Voetbal

  • #1

    Ik voetbal drie keer per week (2x training + 1 x wedstrijd). Echter heb ik na elke training en voetbalwedstrijd een bloedblaar onder mijn grote teen, zowel links als rechts. Hier heb ik inmiddels toch al wel twee jaar last van. Ik heb meerdere paren voetbalschoenen van verschillende merken en zorg ook dat ik naadloze, strakke voetbalsokken aan heb als ik ga voetballen. Echter blijft het probleem zich voordoen. Als ik weer een bloedblaar onder mijn teen heb doe ik vaak voor het voetballen een likdoorn'rondje' eromheen zodat er geen druk op komt. Dit zit echter minder lekker dus vind ik het niet echt een goede uitkomst.

    Wat kan ik doen om van het probleem af te komen?

    Reageer
    #2

    Dat is dan duidelijk een conflict tussen de neus van je schoen en je dikke teen. Ga met de klachten naar een podoloog en neem 2 paar van je voetbalschoenen mee.

    Reageer
    #3

    Heb je ondertussen een oplossing gevonden? Want ik heb precies hetzelfde probleem, alsof ik iets van mezelf lees!

    Reageer
    #4

    Ik heb ook precies hetzelfde! Eigenlijk al zolang als ik voetbal, zo n 12 jaar. Heb er tot
    nog toe geen oplossing voor gevonden ๐Ÿ™

    Reageer
    #5

    Ik heb precies hetzelfde. Onder me linker en rechter grote teen. Eerst waren het wrijvingsblaren, heel groot ook. En toen gingen de blaren allebei open, kon niet trainen en met moeite lopen. Elke x wordt het erger, en nu zelfs met bloedblaren. Laatste minuten van de wedstrijd begint het echt flink pijn te doen vooral als je gewoon moet doorrennen. Hoe los ik dit op?

    Reageer
    #6

    en wat dan als je als keeper een bloedblaar op je vinger hebt? kan ik dan nog wel keepen? vanavond training en morgen wedstrijden.

    Reageer
Reageer op: Bloedblaar – Voetbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief