Trillende linker hand na gebruik van Hoge druk spuit

  • #1

    Hallo,

    Nooit eerder heb ik last gehad van trillende hand(en), maar vandaag heb ik voor het eerst een hoge druk spuit gebruikt voor een klus en heb er maarliefst 2 uur mee gespoten. Na die klus heb ik zowel een blaar op m'n hand als een nogal trillende linker hand eraan overgehouden. Eerst was het enkel m'n duim die trilde als een gek, maar het blijkt m'n hele hand te zijn die trilt. Ik hoopte dat het weg zou gaan maar zelfs nu, zo'n 8 uur na de klus heb ik het nog steeds. Vreemd is het dat het enkel optreedt wanneer ik bijvoorbeeld iets te drinken pak met de desbetreffende hand. Is dit iets wat na verloop van tijd vanzelf weggaat of is dit zorgwekkend?

    bvd

    Reageer
    #2

    Beste Joost,

    zelf sta ik elk weekend vaak wel 6 tot 15 uur met een zware hoge druk spuit en sindsdien heb ik er zelf ook last van. Nou las ik als je soms langdurig met een trillend apparaat bezig bent het de pezen spieren en zelfsbloedvaten kan beschadigen waardoor een trillende hand ontstaat.

    Het advies wat ik je dus wil meegeven is doe het alleen waar nodig en niet te vaak.

    groeten!

    Reageer
Reageer op: Trillende linker hand na gebruik van Hoge druk spuit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief