Vinger gebroken/gekneusd?

  • #1

    Hallo,

    Drie weken geleden was ik aan het stoeien met mijn broertje, hij klapte mijn rechter hand keihard op zijn knie, we hoorde allebei een krak en ik had daarna een vreselijke pijn in mijn wijsvinger. Ik kon de vinger de hele dag niet buigen en als ik er op duwde deed het pijn.
    De volgende dag ging het al beter, maar het schrijven op school deed nog wel pijn. Na een week had ik er ook nog nauwelijks last van, maar nu is het nogsteeds hetzelfde. Ik kan de vinger gewoon bewegen maar als ik teveel schrijf of tijdens werk zware dingen til krijg ik last van mijn vinger. Wat kan ik nu 't beste doen? Een foto laten maken? of is er eigenlijk niks aan de hand?

    mvg.

    Reageer
    #2

    de vinger is trouwens nooit blauw of opgezwollen geweest.

    Reageer
    #3

    Laat een foto maken, er kan iets gescheurd zijn...

    Tara

    Reageer
    #4

    Bedankt, zal ik doen! Kan ik dan gewoon n'n afspraak maken voor een foto in het ziekenhuis? Of moet 't via de huisarts?

    Reageer
    #5

    Hai, bel je huisarts even of hij je wil doorverwijzen of dat je direct kunt gaan. Dat weet ik namelijk niet want ik woon niet in Nederland. Waar ik woon zijn speciale laboratoria voor röntgen of bloedafnames.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Vinger gebroken/gekneusd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief