Langdurige polsklachten

  • #1

    Beste mensen,
    Ik ben een meisje van 19 jaar en loop al meer dan 2 jaar rond met pols klachten.
    In het begin ben ik vanuit de huisarts door gestuurd naar een orthopeed vanwege een ganglion, de orthopeed heeft dit ook vewijderd. Een paar maanden na de operatie kwam het weer terug maar de orthopeed wil niet meer opereren omdat het te klein is en omdat hij bang is om een zenuw te raken, heel begrijpelijk natuurlijk want anders ben ik verder weg van huis. Hij heeft mij doorgestuurd naar de revalidatie arts. Bij de ergo hebben ze mij geholpen om mijn pols tot rust te laten komen, en ook een spalk geprobeerd, dit hielp niet en ze hebben mij doorgestuurd naar een gespecialiseerde handchirurg. Deze chirurg zei dat ik hele soepele polsen heb en tog weer wat gaan proberen met revalidatie. Ik kreeg 6 weken gips met 2 injecties erin, aan de duimkant van mijn pols en in het midden van mijn pols. Na het gips was mijn pols nog steeds niet over en heeft hiij alsnog een injectie gegeven en ik liep verder met een aangepaste spalk. Ondertussen heb ik foto's laten maken en een filmpje van mijn pols. De verbanden in mijn pols kloppen niet helemaal maar het zit allemaal nog binnen de grens.
    Ik loop nu nog steeds met vervelende polsklachten, pijn, dingen met moeite kunnen doen, branderig gevoel, pols knoept wel is wat erg veel pijn geeft etc. De chirurg heeft nu voor gesteld om alsnog een operatie te doen aan de banden in mijn pols omdat de banden in mijn pols te lang zijn, maar door mijn slappe polsen heb ik maar 60% kans dat het goed komt.
    Ik weet mij geen raad meer want 60% vind ik net wel net niet. En mij duurt het allemaal veel te lang. Ik ben al gestopt met verpleegkundige omdat dit niet haalbaar was voor mijn pols, ik doe nu de opleiding doktersassistenten maar alsnog heb ik constante pijn en last.

    Weet iemand een goeie raad? Ik hoor het graag!

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Langdurige polsklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief