Herkenbaar? Pjnscheuten in pols

  • #1

    Hallo,

    Bij mijn zoektocht kwam ik op deze site ui en ik probeer toch maar wat te vragen hier in de hoop dat er mensen zijn die het herkennen.

    Voorgrond:
    Fibromyalgie patient

    Ruim een jaar nu heb ik ernstig last van mijn beide polsen (raar, omdat het beiden tegelijkertijd is gekomen). De laatste maanden is het erger en nemen de pijn en klachten erg toe.
    Wat gebeurd er?
    Ik ben niet door mijn pols gegaan, ik heb niets zwaars gedaan en niets raars. Ik kan zo lekker op de bank zitten en een filmpje kijken en het volgende moment krijg ik een ernstige pijn in mijn pols (vaker links dan rechts), een deurklink openen kan ik dan niet. Mijn spierkracht lijkt op dat moment verdwenen. Het duurt varierend van 5 minuten tot wel 1,5 uur. Het gevoel is alsof ik ontzettend hard door mijn pols geklapt ben, maar dit is dus zeker niet het geval.

    De huisarts snapt er niets van en natuurlijk heb ik bij de huisarts alleen de constante pijn, maar niet de 'aanval'. Hij verwijst mij door naar de reumatoloog.
    Echter twijfel ik hier erg over, omdat ik niet denk dat het door de fibromyalgie komt. (natuurlijk kan langs gaan geen kwaad).

    Maar toch vraag ik me af of het herkenbaar is voor anderen.

    Reageer
Reageer op: Herkenbaar? Pjnscheuten in pols


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief