Jeuk aan vingertoppen en pijnlijke voeten

  • #1

    [i]Hallo,

    Ik heb sinds een maand ongeveer, bijna iedere dag last van jeukende vingertoppen, het komt uit het niets. Ik weet dat het eens kans kan zijn om winterhanden, alleen, vandaag stond ik op, en overal in huis is het net zo warm, wij hebben er geen verschil in.. Toch jeuken ze enorm, zijn ze rood en dik.
    Er zitten ook kleine witte blaasjes op, sommige zijn al open, en daaronder zit dan nieuwe huid, wat kan dit zijn?

    Ook werk ik sinds 3 weken in een winkel, waar ik heel veel moet lopen en staan.
    In de eerste 2 weken, zag ik dat de onderkant van mijn voeten rode strepen hadden, nu zijn de rode strepen weg, maar doen de zijkanten enorm veel pijn, ik heb andere schoenen gekocht, en andere sokken, maar ook dit werkt niet.
    Mijn vriend heeft er eens naar gekeken, en zegt dat de zijkanten geschaafd zijn, wat kan ik hier aan doen?

    Ik loop dit weekend nauwelijks op schoenen want dit doet enorm pijn, gisteren heb ik wel nog op schoenen gelopen, maar dit gaf echt een heel erg brand effect, waardoor ik nauwelijks kon lopen. als ik alleen sokken aantrek, is er niks aan de hand, al ligt dat ook weer eraan welke sokken ik dan aantrek.. op sloffen kan ik wel gemakkelijk lopen.

    Verder heb ik nog een vraag.
    Ik heb al dik 4 jaar heel veel pijn in mijn rug, armen en nek. Ik heb zover ik kan denken niets gedaan wat mijn rug zou kunnen overbelasten, het zit vooral in mijn ruggengraat, nu ben ik 1.76 lang en weeg ik 91 kilo, kan dit effect hebben op mijn ruggengraat? ik heb heel veel geprobeerd om mijn overgewicht te verliezen, maar dit lukt mij helaas niet.

    Ik hoop dat ik snel antwoord zal krijgen op mijn vragen, helaas kan mijn dokter mij niet helpen met mijn rug, aangezien ik de directe plaats niet kan aanwijzen.[/i]

    Reageer
    #2

    Ook voel ik nu dat mijn handen kloppen.. dit kan ook niet goed zijn geloof ik..

    Reageer
    #4

    ik heb aan mijn rechtervoet aanraakgevoelige tenen en de de centrale teen pijn scheuten.
    Antibiotica hielpen niet. Diclofenac zalf enigszins.
    Nu zijn daar rechts irritant jeukende vingertoppen bijgekomen ( 3 middelvingers).
    Ook daar helpt de zalf een beetje.

    Reageer
Reageer op: Jeuk aan vingertoppen en pijnlijke voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief