voet breuk?

  • #1

    hey

    ik heb zaterdag op mijn werk een kar op mijn dolly gekregen en in eerste dacht ik goh een schrammetje en ben ik doorgelopen. Ook toen voelde ik wel wat in mijn voet maar bedacht mij dat als hij gebroken of gekneusd zou zijn ik er vast niet op zou kunnen lopen. Later die dag werd de pijn zo hevig dat ik amper kon lopen. De volgende dag kon ik alleen nog een heel klein beetje op mijn hak leunen. vandaag en gisteren kon ik weer een beetje strompelen. Hij is dik en rood blauw paars achtig. nou lees ik dat als hij gebroken is hij dan dik word en er een bloeduitstorting is. de pijn is het ergst bij de rij botten van de dikke teen. Maar ik weet dus niet of het mijn botten zijn of dat het mijn spieren of zenuwen zijn die pijn doen. Is het mogelijk dat als je een van die botjes breekt dat je er dan nog op kunt lopen?

    Reageer
    #2

    haha ik bedoelde dat ik een dolly dat is een kar op mijn voet gekregen.

    Reageer
    #3

    Gelukkig, je kan er nog om lachen. Tja, het kan inderdaad zo zijn dat je toch iets gebroken hebt. Dat is zonder röntgenonderzoek niet te bepalen. Als het wel gebroken is, moet je er wel rekening mee houden, dus laat het toch even door een arts onderzoeken, voordat je met een niet goed geheelde bruek zit en nog verder van huis bent.

    Reageer
Reageer op: voet breuk?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief