Seks na verwijderen genitale wratten

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal, ongeveer 4-5 maanden geleden kwam ik erachter dat ik last heb van genitale wratten. Ik heb een vaste vriend (die me ze ook onbewust heeft gegeven) en ben 20 jaar oud.

    Iets meer dan een maand geleden ben ik onder volledige narcose hiervoor behandeld en zijn ze met elektriciteit verwijderd. Een week terug ben ik naar de dokter geweest voor controle en helaas zijn ze nog niet helemaal weg. Seks was volgens de dokter wel mogelijk, maar dan wel met een condoom.

    Na dit nieuws gehoord te hebben, zijn mijn vriend en ik het weer gaan proberen. Dit lukte echter niet, het deed bij mij te veel pijn en de tweede keer dat we het probeerden bloedde ik zelfs een beetje.

    Ik vroeg me af of iemand hier ervaring heeft met dit soort situaties en of iemand mij misschien kan helpen.

    Groetjes Mich

    Reageer
    #2

    Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken....

    Reageer
    #3

    @ Tandor

    Ja ik heb 20 juli weer een afspraak bij de gynaecoloog en ben een week geleden ook geweest. Die zei er verder niets over.

    Reageer
    #4

    Als de klachten daar niet hebt aangegeven kan de de gyn daar ook niet veel over zeggen....

    Reageer
Reageer op: Seks na verwijderen genitale wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief