Genitale wratten

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Er is vastgesteld dat ik genitale wratten heb maar ik weet niet goed waardoor. Ik heb nooit seks gehad met een ander dan mijn vaste vriendin die ik al een jaar heb en zij is nooit vreemdgegaan en daar geloof ik haar in. Ik heb gelezen dat het ook door een handdoek verspreid kan worden. Nu is mijn vraag. Ik heb in dienst gezeten en daar worden veel alle handdoeken en slaapgoed in dezelfde wasmachines gedaan van verschillende mensen. Kan het zijn dat ik het daardoor heb opgelopen? Ik kreeg het ongeveer 3 maanden nadat ik werd uitgezonden.

    Reageer
    #2

    Zou kunnen, alleen door het wassen gaat het virus wel dood, dus je moet echt iemands gebruikte handdoek gebruiken. Kan ook zijn dat jij of je vriendin al eerder wratjes had, dat je het niet had opgemerkt en dat iemand het nu weer terug heeft. Het virus draag je waarschijnlijk altijd wel bij je en ook als je geen wratjes hebt ben je besmettelijk. Je komt eigenlijk zelden achter de bron van de besmetting. Ik zou me dus ook eerder richten op de behandeling. Het is gelukkig niet ernstig.

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: Genitale wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief