snel gewichtsverlies

  • #1

    hallo,

    ik ben al een half jaar bezig met afvallen. Dit is goed gelukt en ben 11 kilo afgevallen. ik vind zelf dat het iets te goed gelukt is zelfs, ik vind dat ik iets te mager geworden ben. Daarom ben ik nu een week bezig met het vetter en meer eten. nu ging ik weer op de weegschaal staan en blijkt dat het er nog steeds af gaat. verder heb ik de laatste tijd ook weinig motivatie voor dingen en heb helemaal nergens zin in. Is het normaal dat ik nog steeds afval?

    denise.

    Reageer
    #2

    Beste Denise,
    Bij mij was mijn gewicht in nog geen 2 maanden tijd van 93 kg naar 78 kg gedaald. En dat zonder dat ik er zelf mee bezig was , nu heb ik div bloedonderzoeken gehad onder andere voor mijn schildklier , echo gehad van nieren , lever . Milt misschien dat i nog wat ben vergeten maar iedergeval alle belangrijke organen die oorzaak kunnen hebben. Tot op heden nog steeds niks en ben nu al 6a7 maanden verder Gewicht is inmiddels wel stabiel op 80 kg , je hebt het over dat je weinig motivatie heb en nergens zin in .
    Heb je toevallig ook dat je meer Moe bent jezelf niet goed genoeg meer vind ,dat je niet over je gevoelens wil praten of niemand die je serieus neemt dat je de leuke ervaringen van dingen niet meer inziet , je niet graag meer onder de mensen wil zijn , stemmings wisselingen , en misschien zelfs gedachten dat je bij je eigen denkt van als ik morgen ochtend niet meer wakker wordt dit niet eens erg vind en misschien zelfs een klein beetje hoopt ?

    Reageer
    #3

    okeoke, en er is verder niks uit de onderzoeken gekomen? hebben de artsen nog advies meegegeven? nee, ik ben vooral moe en heb in heel weinig dingen zin. Maar de andere dingen die je op noemde herken ik niet in mezelf. is dat bij jou wel het geval dan?

    denise

    Reageer
    #4

    Hey Denise ,
    Gelukkig maar dat die dingen niet voor komen bij jou , bij mij daarentegen is het ook zo begonnen als bij jou alleen nu dus 6a 7 maanden verder en nog een ton van klachten erbij en ook na alle onderzoeken erbij niks kunnen vinden tot op heden ben ik daar idd heel depressief van geraakt heb hier wel diazapam voor gekregen maar symtomen zijn nog wel aanwezig , maar het zou goed kunnen dat bij jou evt wel wat uit een bloedonderzoek of dergelijke antwoord komt , maar als je merkt dat je laat maar zeggen meer verschijnselen krijg als boven genoemd hier wel direct actie onderneemt , het kan vervelende gevolgen met zich meebrengen evt gezin ,familie ,vrienden ,werk .

    Reageer
Reageer op: snel gewichtsverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief