Suikerspiegel dikwijls te laag

  • #1

    Hallo,

    De laatste tijd sta ik s'ochtends op met een heel slecht gevoel. Mijn maag ligt in een kramp en ik verga van de honger (en gevoel van te kort van suiker). Ik voel me heel lastig en prikkelbaar en krijg ook stress die soms voor de rest van de dag blijft voortduren. Dikwijls iets direct eten is geen oplossing omdat het moeilijk is iets te eten op zo'n nuchtere maag. Uiteindelijk eet ik dan wel iets en voel ik me beter, maar kan me niet inbeelden dat ik niets eet s'ochtends, want dan verga ik echt!

    Verder op de dag blijft het deels hetzelfde. Een half uur na dat ik iets gegeten heb s'ochtends begint het gevoel terug. Maag voelt knorrend aan (ook is die zelf niet helemaal leeg) en ik snak naar suiker. Verder naar de avond (als ik meer en meer moe wordt) vermindert dit gevoel.

    In contrast met dit is er het feit dat ik bijna nooit dorst heb. Soms als ik er niet over nadenk, drink ik nog geen liter op een dag. Ik heb ook het gevoel dat ik niet meer vocht nodig heb op een dag, ik zweet ook bijna nooit. Toch raden mensen mij aan meer te drinken omdat dat toch gezonder is.

    Heeft er iemand een idee wat het kan zijn dat ik heb?

    Alleszins bedankt.

    Reageer
Reageer op: Suikerspiegel dikwijls te laag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief