Geen borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben nu bijna 18 en ik heb nog steeds geen borsten.
    Ik ben bijna helemaal plat en wou vragen of er misschien iets is (behalve plastische chirurgie), waardoor je een grotere cupmaat kan krijgen.
    Ik ben ongeveer 1.63 en weeg rond de 50 kilo.

    Reageer
    #2

    Je gewicht is aan de lage kant. Je balanceert op het randje van ondergewicht en dat heeft natuurlijk ook invloed op je borstontwikkeling. Je zou best 5kg meer mogen wegen.
    Er zijn geen middelen die voor grotere borsten zorgen. Bij sommige vrouwen kan de pil voor wat grotere borsten zorgen, maar dat geldt niet voor iedereen.
    Ik zou je willen aanraden, om naar je voedingspatroon te kijken en zorgen dat je er een paar kilootjes bijkrijgt.

    Reageer
    #3

    Ik ben me er van bewust dat ik redelijk licht ben, maar het is niet dat ik heel dun oog ik heb ook niet hele dunne benen ofzo als ik aankom gaat het ook altijd meteen naar m'n heupen of benen.

    Reageer
    #4

    Op jouw leeftijd is je gewicht prima! De pondjes komen vanzelf.
    Weinig borsten kan ook heel mooi zijn. En de bh vullen met silicone push up voor in de bh kan ook. Met de leeftijd zulleb je borsten nog iets groter worden. Zeker na een zwangerschap (maar dat duurt hopelijk nog even).

    Reageer
Reageer op: Geen borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief