Lachgas – zuurstoftekort – autisme

  • #1

    Beste lezer,

    Ik ben geconstateerd met PDD-NOS en ik weet dat ik tijdens mijn geboorte een zuurstoftekort heb gehad. Ik heb altijd een vermoeden gehad dat een zuurstoftekort tijdens de geboorte (vormen van) autisme op zou wekken. Daarom, bij iedereen waarvan ik weet dat ze een soortgelijke stoornis hebben, vraag ik na of ze ook een zuurstoftekort hebben gehad. Vaak is dit het geval.

    Ik ben een recreatief drugsgebruiker, en zo gebruik ik ook wel eens lachgas.
    De reden dat je hiervan gaat hallucineren is doordat je je longen 'faked' met lachgas ipv zuurstof. M.a.w. er treedt een zuurstoftekort op in de hersenen.

    In feite gebeurd hier dus hetzelfde als tijdens de geboorte wat autisme zou kunnen opwekken.

    Mijn vraag luid: Is het erg ver gezocht als ik mij afvraag of lachgas autisme in de hand werkt?

    Reageer
    #2

    Als je PDD-NOS hebt, dan heb je al een vorm van autisme.
    Lachgas kan er inderdaad voor zorgen dat er meer problemen ontstaan.

    [quote][De reden dat je hiervan gaat hallucineren is doordat je je longen 'faked' met lachgas ipv zuurstof. [b]M.a.w. er treedt een zuurstoftekort op in de hersenen[/b]./quote]
    Als je dit dan toch weet vindt je het dan niet erg dom om lachgas recreatief te gebruiken? Ik neem aan dat je ook weet dat zuurstoftekort in de hersenen schade in je hersenen veroorzaakt.

    Reageer
Reageer op: Lachgas – zuurstoftekort – autisme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief