Waarom oogdruppels gebruiken?

0000109004-16

Advertorial – Oogdruppels bieden verlichting, bevochtiging en verfrissing van vermoeide, gezwollen en geïrriteerde ogen. De oorzaak van dit soort klachten is heel divers. Sommigen hebben zeer regelmatig last van dit soort klachten, maar vaak genoeg hebben mensen slechts incidenteel last deze klachten.

Vaak is er dan een specifieke oorzaak van vermoeide of geïrriteerde ogen. Dat kunnen specifieke (weers)omstandigheden zijn of het gevolg zijn van een specifieke activiteit. Denk bijvoorbeeld aan: langdurig computergebruik of een vermoeiende autorit. Ook het verkeren in een rokerige ruimte kan zorgen voor geïrriteerde ogen.

VSM Oogdruppels

VSM Oogdruppels* is een steriele, pH-stabiele oplossing voor het oog met natuurlijk extract van blauwe bosbes. Het heeft een zwelling verminderende, bevochtigende en verfrissende werking. Dankzij de bevochtigende en beschermende werking van natriumhyaluronaat is dit product ideaal bij oogklachten die niet door verwonding of ziekte zijn veroorzaakt. Het extract van blauwe bosbes bevat een hoge concentratie van bestanddelen die bijdragen aan de verlichting van vermoeide ogen en de gezonde oogfunctie herstellen. VSM Oogdruppels wordt goed door het oog verdragen.

Geeft je kracht uit de natuur

*Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Zo geeft VSM je kracht uit de natuur.

Ook voor dragers van contactlenzen

VSM Oogdruppels zijn ook geschikt voor dragers van contactlenzen. Bijvoorbeeld om het oog te bevochtigen, omdat de verwarming wat te hoog heeft gestaan en het oog droog aanvoelt. Door simpelweg een aantal oogdruppels op de contactlens aan te brengen, kunnen lenzen weer soepel worden ingebracht en bevochtig en verfris je de ogen.

Meer informatie of VSM Oogdruppels aanschaffen?

Meer informatie over VSM Oogdruppels is terug te vinden op: . Online zijn VSM Oogdruppels onder meer verkrijgbaar via:http://www.vsm.nl/oogdruppels.

 

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Delen:  
4 reacties op “Waarom oogdruppels gebruiken?
 1. mijn linkeroogbol heb ik meermaals pijn aan

  Geschreven door Marijke De GreefVul uw naam in op
 2. Ga dan even naar de huisarts en laat je oog nakijken.

  Geschreven door Tandor op
 3. Pijnlijk bultje op mijn tong?

  Geschreven door s.bleijenberg op
  • Waarschijnlijk aaften

   Geschreven door Anoniem op
Comments are closed.
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief