Zwanger?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik zit met een vraag

    Ik zit nu zo'n 5 maanden aan de pil, deze slik ik altijd rond ongeveer dezelfde tijd.

    2.5 week geleden had ik nog een stop week en deze was net zoals altijd.

    Nu heb ik sinds vorige week gevoelige borsten dit duurde 2 dagen daarna was het weg en nu voel ik het weer een beetje.

    Ook heb ik een beetje last van mijn onderrug en een beetje een vol gevoel.

    Deze week moet ik weer een stopweek houden. Maar deze maand slik ik de pil door.  Gisteren na de seks had ik last van een klein beetje roze bloed, daarna had ik ook een beetje last van een brandend gevoel. Vandaag heb ik een heel klein beetje roze bloed gehad maar deze hoeveelheid was zo weinig dat het haast niet opviel.

    Waar kan dit op wijzen, dat ik deze week ongesteld moet worden of toch zwangerschap dit lijkt me eigenlijk niet omdat ik de pil altijd netjes slik? en het dan nog maar 2.5 week zal zijn en dit mij vrij vroeg lijkt?

    Reageer
    #2

    Ohjaa soms slik ik de pil een uur eerder of later dan de normale tijd maar wel gewoon dezelfde dag

    Reageer
    #3

    Het zal toch de aankomende menstruatie zijn. Gezien het bloedverlies denk ik dat het verstandiger zou zijn om toch een stopweek te houden.

    Reageer
    #4

    Ben al begonnen met de 1e pil vam fe nieuwe strip en de optie op deze week een stopweek te houden is er niet echt, zou het ook.kunnen zijn dat het bloedverlies kan zijn dat er iets geschuurd is?

    Reageer
    #5

    Die vraag kan ik zo niet beantwoorden. Ik denk dat het de aankomende menstruatie is of een doorbraakbloeding

    Reageer
    #6

    Okee dankjewel voor je advies! Het zijn echt heel af en toe een paar klein druppels ligt roze bloed, vandaag eigenlijk helemaal niks. Denk ook mijn aankomende menstruatie maar als ik de pil doorslik zal ik niet ongesteld worden toch?

    Reageer
    #7

    Dat is niet met zekerheid te zeggen. Je zou een doorbraakbloeding kunnen krijgen. Als da zo is, dan is het wel verstandig om een stopweek in te lassen.

    Reageer
    #8

    Ben ik dan nog gewoon beschermd?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief