Online vragen stellen

  • #1

    Ik heb een vraag.Ik had me kleren(legging)
    aan en me vriend had alleen zijn onderbroek aan.Hij is wel klaargekomen waardoor het nat is geworden.Hij had even erover gewreven en heeft me daarna gevingerd.Kan het zijn dat er sperma op zijn hand is gekomen en dat je daardoor dan zwanger raakt?

    Reageer
    #2

    Ik heb een vraag.Ik had me kleren(legging)
    aan en me vriend had alleen zijn onderbroek aan.Hij is wel klaargekomen waardoor het nat is geworden.Hij had even erover gewreven en heeft me daarna gevingerd.Kan het zijn dat er sperma op zijn hand is gekomen en dat je daardoor dan zwanger raakt?

    Reageer
    #3

    Als er vers sperma aan zijn vingers heeft gezeten zou je daar zwanger door kunnen raken.

    Reageer
    #4

    Maar is de kans groot dat er vers sperma was???

    Reageer
    #5

    Die vraag kan ik helaas niet beantwoorden.....ik was er niet bij.

    Reageer
    #6

    Ik had de vraag eigenlijk niet goed gesteld maar thank you!!!

    Reageer
    #7

    ik heb een vraag ??????  ik ben 19 jaar jong en ik heb een vriend en we zijn al een jaar sam3n .maar we willen nu een kind hebben .maar ik krg sex soms na mijn menstruatie of som werk ik met mijn kalender na 14 dgn krijg ik sex maar ik kon nog niet zwanger raken ik drink geen tabletten en ook geen pil soorten en ik eet goed etc en da hoe kan ik nt zwanger raken ???????????????? graag advies als nog bedankt.

    Reageer
    #8

    Kindjes krijgen gaat niet op commando...het kan soms wel eens wat langer duren

    lees ook eens:

    http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/148862-wij-willen-een-baby.html

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben op het moment 30 weken zwanger er is bij de zwangerschap zowel jongen als meisje gezegd voor het geslacht geen enkele keer hebben we het piemeltje kunnen zien bij de eerste pretecho wel maar die bleek bij de andere echo's toen "verdwenen" waardoor er werd gezegd dat het de navelstreng kan zijn soms worden er ook balletjes gezien maar dat word weer afgedaan als de navelstreng of misschien opgezette schaamlippen. Kan het inderdaad de navelstreng zijn? Kunnen de geslachtsdelen van een meisje inderdaad heel opgezwollen zijn?

     

     

     

     

    Reageer
    #10

    Dat kan allemaal...je zult het dus nog even moeten afwachten

    Reageer
    #11

    Mijn vriend en ik willen graag zwanger raken maar we hebben samen met vrienden ook een vakantie naar IJsland geboekt in het voorjaar van 2018. Nu vraag ik me af of het geen kwaad kan of dat het beter is om te wachten tot na de vakantie.

    Reageer
    #12

    Waarom zou je daar mee wachten?  Als je rond die tijd ook zou moeten bevallen is dat wat anders, maar dat ga je zeker niet meer redden..

    Reageer
    #13

    Hallo,

    Ik zou graag zwanger worden, maar zou graag maar bevallen vanaf de maand februari, wanneer zouden jullie me aanraden om te stoppen met mijn pil.

     

    Dank u wel

    Reageer
    #14

    Hallo, Ik en mijn vriend willen graag samen een kindje. Nu ben ik inmiddels bijna 4 maand van de pil. Eerste cyclus 26 dagen, 2de 31 dagen en de derde cyclus 27. Gebaseerd op een cyclus van 28 dagen zou ik mijn eisprong moeten hebben gehad op de 10de van deze maand, op deze dag hebben wij ook seks gehad & 2 dagen hier voor ook. Wij hebben rond de dag van mijn ‘ eisprong ‘ ovulatie testen gedaan (actionkwaliteit) en di negatief. Nu had ik gister ( vandaag nog een klein beetje) vreselijke buikkrampen alsof mijn menstruatie er aan komt zon buikpijn. Nu denk Ik dus dat Ik mijn ovulatie gister had, de 12de. Nu had Ik geen ovulatie testen meer en hebben we ook geen seks gehad. Is er een kans dat de zaadcellen van de 10de er nog zagen en mijn eicel toch misschien bevrucht is? Of ben ik nu weer te laat... Groetjes Ans

    Reageer
    #15

    "Gebaseerd op een cyclus van 28 dagen zou ik mijn eisprong moeten hebben gehad op de 10de van deze maand" Ik denk dat je hier een denkfoutje begaat.
    Bij een cyclus van 28 dagen valt de eisprong tussen de 11de en de 16de dag van de cyclus.
    Om de kans zo groot mogelijk te maken, zou je voor de 11de dag moeten starten met "klussen" en dan liefst om de dag t/m de 15de dag van de cyclus.

    Reageer
Reageer op: Online vragen stellen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief