2 miskramen

  • #1

    mijn vraag is ik heb nu 2 miskramen gehad wanneer geeft de zwangerschapstest aan dat het negatief is meteen al als het gebeurd is of later pas. en ben je dan meteen vruchtbaar? heb 10 dagen last gehad van bloedverlies toen geen seks gehad daarna wel weer. en komt de menstruatie dan ook weer vanzelf?

    groetjes nathalie

    Reageer
    #2

    het zwangerschapshormoon blijft nog een aantal weken aanwezig, na een miskraam.
    menstruatie komt vanzelf weer, bij ieder verschillend hoe snel daarna en ja, je bent meteen weer vruchtbaar.
    sterkte en succes, Brenda

    Reageer
    #3

    Hoi Nathalie,

    ik heb een paar jaar terug ook een miskraam gehad.
    Dit was een missed abortion. Het kindje leefde al niet meer bij 6,5e week ongeveer, maar ik teste met 10 weken nog positief. Maar dit had er nog mee te maken dat alles pas na 4 weken is afgestoten. Dus tot die tijd dacht mijn lichaam nog zwanger te zijn.
    Toen alles was afgestoten heb ik niet meer getest, dus ik zou niet weten of ik dan bijv. nog een week na die tijd een positieve test zou hebben gehad. Ik werd wel weer 'gewoon' na 4 weken ongesteld. Maar dit verschilt per persoon.

    Wat naar voor je dat je 2 miskramen hebt gehad. Ik hoop voor je dat het de volgende keer goed mag gaan!

    Sterkte!
    Groeten,
    Petra

    Reageer
    #4

    Ja het klopt je HCG waardes blijven nog even hoog maar nemen binnen een paar dagen af. Volgensmij halveren de waardes met de dag.

    Veel sterkte met jullie verlies. Wij hebben ook 2 miskramen gehad vroeg in de zwangerschap en nu hebben we 2 kinderen.

    Zijn jullie al bij een gynecoloog? 1 komt vaker voor en als je meer miskramen krijgt kan er ook meer aan de hand zijn. Als je er meer hebt gehad dan kan het nog vaker voorkomen. (DIT IS NIET BEDOELT OM JE BANG TE MAKEN HOOR!!! maar om je te helpen zodat je het niet nog een keer moet meemaken!!

    GR. Sjorset

    Reageer
Reageer op: 2 miskramen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief