Temperatuurmethode

  • #1

    Goedemorgen,

    Mijn man en ik proberen zwanger te worden, zijn nu een half jaar bezig. Ik neem iedere dag rond hetzelfde tijdstip mijn temperatuur. Ik ben nu 1 dag over tijd en mijn temperatuur was vanmorgen nog steeds hoog. (36,6)

    Nu ging ik gisterenavond mijn temperatuur meten (0.00 uur), geen idee waarom en had ik misschien beter niet kunnen doen, maar toen was mijn temperatuur laag. (36,1)  Net zoals tijdens mijn menstruatie. Ik ging er gisterenavond vanuit dat de poging dus niet was gelukt, omdat tijdens een zwangerschap de temperatuur hoog blijft. Voor zover ik weet?

    Nu was mijn temperatuur vanmorgen dus wel nog steeds hoog. Net zoals sinds mijn eisprong.

    Als ik online een beetje zoek lees ik dat je temperatuur in de ochtend juist op zijn laagst is. Maar bij mij gisterenavond dus heel laag.

    Wat denken jullie, poging niet gelukt of misschien toch wel?

    Ik snap overigens dat alleen een test uitsluitsel kan geven, wil die alleen niet te vroeg duren, dus  hoor graag wat jullie denken.

    Wanneer is trouwens een goed moment om een test te doen?

     

    Reageer
    #2

    Temperatuur meten heeft alleen maar zin tijdens de eisprong en zelfs dan is dat nog moeilijk omdat de verschillen maar heel klein zijn. Als je een regelmatige menstruatie hebt, kun je nu een test doen

    Reageer
    #3

    Inmiddels heb ik een test gedaan en deze was positief ?. Bedankt voor de reactie

    Reageer
Reageer op: Temperatuurmethode


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief