Trillen, vermoeidheid, hoofdpijn, oorruis, vreemd zicht

  • #1

    Hallo mensen,

    Ik ben nu 18 jaar oud en heb al ongeveer 3 jaar last van dezelfde klachten die eigenlijk alleen maar erger beginnen te worden. Ik word soms al wakker met trillende handen en benen. De mate van ernstigheid verschilt per dag zonder duidelijk oorzaak. Naarmate ik me meer inspan door bijvoorbeeld te fietsen voor een kwartier, hoe heviger het trillen wordt (bloedsuiker is dan rond 4,7mmol/l). 45 minuten naar school fietsen elke dag is dan ook onmogelijk omdat mijn benen dan enorm gaan trillen waardoor als ik afstap ik vaak door m'n benen zak. Ook ervaar ik vermoeidheid die denk ik niet normaal is voor mijn leeftijd. Vanaf groep 8, dus al 6 jaar heb ik veel hoofdpijn. Dit is geen spierspanningshoofdpijn en met een mri scan is hier ook geen oorzaak voor gevonden. De mate waarin ik hoofdpijn heb is het afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen. Wat wel opmerkelijk is, is dat deze vaak begint rond 11/13 uur en pas stopt als ik de volgende dag weer wakker word. Op momenten waarop ik erg tril (na bijvoorbeeld lange inspanning) ervaar ik ook een soort van ruis in mijn oren die vergelijkbaar is met de ruis die je hoort vlak voordat je flauw valt, maar dan iets minder hard. Tijdens de hoofdpijn ervaar ik ook een vreemd zicht wat moeilijk te omschrijven is. Het lijkt alsof beelden die je waarneemt een beetje door elkaar heen lopen met soort van lichtstippen, erg vaag.
    Ik heb al veel onderzoeken gehad in verschillende ziekenhuizen waar niks uit kwam. Ik ben getest op natrium, kalium, ijzer, bloedarmoede, tumoren in de hersenen, inspanningstest, het hart, suikerziekte, zuurstofgehalte in het bloed en nog veel meer waar ik de namen niet van heb onthouden. Een geestelijk probleem is door artsen uitgesloten. Verder eet en drink ik genoeg en veelzijdig.

    Ik hoop dat iemand dit problemen herkent en mij hierover kan vertellen. Deze problemen beperken mij namelijk een beetje in het dagelijks leven. Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Trillen, vermoeidheid, hoofdpijn, oorruis, vreemd zicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief