Hoofdpijn, trillen, duizelig, tintelingen en door benen zakken

 • #1

  Hallo, ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Ik ben een meisje van 19 jaar. Ik heb al zo'n vijf jaar last van verschillende klachten die alleen maar erger beginnen te lijken te worden. Deze klachten zijn: bijna elke dag hoofdpijn (begint bij voorhoofd en trekt verder naar boven en naar ogen en slapen), moe zijn,  enorm trillen na zelf een klein beetje inspannen (denk aan het snijden van groenten), erg vaak duizelig (wit zien na maar zo'n 15 minuten fietsen), tintelingen in handen/voeten/lippen en zakken door m'n benen.

  Deze klachten belemmeren mij erg in mijn dagelijks leven. Het gebeurt vaak dat ik bijvoorbeeld een schooldag heb en dan begin te trillen wat geleidelijk erger wordt, enorme hoofdpijn heb en een erg gloeiend hoofd krijg wat ik ook nogal vreemd vind (het is dan niet warm, koud of benauwd op de locatie waar ik dan ben). Vaak wil ik dan bijvoorbeeld opstaan na een tijdje zitten maar is het te wit voor m'n ogen, zie ik vlekken en zak door m'n benen.

  Door het trillen en de instabielheid is het voor mij onmogelijk geworden om te sporten of een bijbaantje te hebben waarbij je je fysiek moet inspannen en dat is bij bijna elke bijbaantjes zo (werken in een supermarkt is ook niet goed afgelopen omdat ik teveel trilde dus steeds dingen bijna liet vallen en erg duizelig werd steeds).

  Er zijn al verschillende bloedtesten geweest waar er o.a. getest is op natrium, calcium, ijzer, hb, bezinking, cortisol, diabetes, leukocyten, b12, en andere vitaminen. Ik heb ook al andere testen gehad (zoals mri, ander neurologisch onderzoek, ecg, eeg) dus deze dingen kunnen het in ieder geval niet zijn.

  Er is in het verleden een ijzertekort en bloedarmoede vastgesteld wat al zo'n twee jaar weer op een normale waarde zit. Er is afgelopen jaar ook een vors vitamine d tekort vastgesteld maar nu is die waarde ook weer normaal. En nog steeds zijn mijn klachten niet minder.

  Mijn neuroloog vertelde mij dat ze er vrij weinig van begreep en het erg vreemd vond. Mijn neuroloog, huisarts en ik denken niet dat het een psychische oorzaak heeft. Ook is vastgesteld dat het geen hyperventilatie is.

  Ik slikte tot voor kort een bètablokker (propranolol) tegen de hoofdpijn en trillen. Dit hielp een klein beetje (vooral werd het trillen wat minder) maar omdat mijn natuurlijke bloeddruk en hartslag best laag liggen werd de duizeligheid hier natuurlijk alleen maar erger door. Hier ben ik dus mee gestopt.

  Verder eet ik gezond en eet, drink (geen cafeïne) en slaap ik genoeg. Hopelijk kan iemand mij helpen, want de klachten belemmeren mij enorm in het dagelijks leven en het lijkt alleen maar erger te worden

  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Ik zou je toch willen vragen om de volgende testen eens te doen

  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

  Reactie
  #3

  hey.. misschien kun je testen op lyme

  Reactie
  #4

  Ik loop al jaren met soortgelijke klachen die langzaam maar zeker steeds erger worden.

  Ik vraag me af of je inmiddels al íets wijzer geworden bent tav je klachten?

  Gr

  Hans

  Reactie
  #5

  jammer dat er niet meer wordt gereageerd door Eva, ikzelf loop sinds kort ook tegen dit zelfde soort problemen aan, met name slappe armen en pap in de benen, had voorheen een goede conditie liep gemakkelijk 10 km en kan nu, eigenlijk van de ene op de andere dag nog geen km meer lopen op een tempo dat een bejaarde me nog inhaalt. Tinteling in handen voeten en gezicht, lippen, gevoelsuitval linkerkant, geen kracht meer in ledematen en paniekaanvallen/depressieve toestanden, overal om lopen te huilen en geen planningscapaciteiten noch goed werkend brein meer, kan geen game meer spelen die een beetje capaciteit vergt. Ben begonnen met vit b12 te supplementeren, hielp niet totdat ik een beter opneembare vorm nam, gelijk spectaculaire verbetering t.a.v. depressie en scherpte van mijn hersenen, na 2 weken weer terug bij af, en weer zelfde verschijnselen, misschien iets milder nu. Huisarts begrijpt niet, neuroloog vind geen oorzaak, was veel te diffuus om een oorzaak als TIA of herseninfarct aan te merken als oorzaak

  Reactie
  #6

  Hi,

  Is er al eens onderzoek gedaan naar een allergie voor een of meerde voedingsmiddelen of stoffen? misschien kun je vanaf 0 beginnen en alles weer heel rustig opbouwen, starten met iedere dag een km lopen en dat steeds verder uitbouwen. Wel gek dat je ineens zulke heftige klachten krijgt...

   

  Reactie
  #7

  aanvulling: neem sinds een tijdje (9 maanden lisinopril, misschien dat dit ook van invloed is op de gevoelens, het is iig in deze periode verder verslechterd qua depressie en paniekaanvallen

  Reactie
  #8

  nee nog geen allergie testen gedaan, zal mijn h.a. er naar vragen ik vermoed zelf meer dat de medicijnen die ik neem een rol spelen, maar sluit een b12 tekort ook niet uit vanwege mijn strikt vegatarisch dieet de laatste jaren. Ben nu de dosis van 20 naar 10 mg terug aan het brengen in overleg met huisarts.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Beste Ruud, mogelijk is jouw lichaam gesensibiliseerd geraakt voor de draadloze communicatievelden. Kijk op Sosstraling.nl en vergelijk jouw klachten eens met die van deze site. Jij bent niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn die hierdoor wordt beperkt in het leven.

  Reactie
  #10

  Zal een s checken, zou zomaar kunnen, ik kan niet meer in slaap vallen tegenwoordig en luister naar youtube films die zijn lekker rustgevend als ze op de achtergrond bijna niet hoorbaar aan het praten zijn, en dus derhalve de hele nacht koptelefoon op en internet aan

  Reactie
  #11

  Sorry voor mijn afwezigheid.

  @Hans Ik ben in deze 2 jaar niks wijzer geworden mbt deze klachten, het is alleen maar verergerd.

  @Dugurl Hier was ik op getest en dit had ik niet.

  @Anoniem Ook op allergien ben ik getest maar hier kwam ook niks uit. Mijn huisarts gaf ook het advies om langzaam steeds meer te gaan bewegen. Ik doe nu 3x per week yoga om nog een beetje in beweging te blijven want bijna alle andere sporten kunnen niet meer.

  @Ruud Ik herken mij ook in veel van jouw klachten. Zelf ben ik op aanraden van m'n huisarts een tijdje onder behandeling geweest bij de b12 kliniek in Amsterdam en kreeg weken lang b12 injecties in mijn been. Dit heeft voor mij niet geholpen maar misschien is het iets voor jou? Ik weet niet of jij ook last hebt van trillingen, maar CBD olie helpt hier bij mij een beetje bij, misschien ook iets voor jou?

   

   

   

  Reactie
  #12

  Beste Ruud en Eva,

  Hopelijk zijn jullie wat wijzer geworden na het bekijken van de site sosstraling.nl en hebben jullie de klachten kunnen vergelijken. Het komt neer op blootstelling aan de draadloze communicatievelden. Dus Smartphone, wifi-router, slimme meter, zendmasten, ook van buren en andere draadloze apparaten. (niet de afstandsbediening die werkt op infrarood)

  Ik wil jullie ook even naar de "stralingsgroep"  leiden op facebook, genaamd "Straling en zo.." hier zitten ondertussen een hele boel mensen die ook gevoelig zijn geworden, biologen, natuurkundigen, journalisten, juristen, maar ook mensen die niets voelen maar zich wel zorgen maken om de toenemende blootstelling. Er worden onderzoeken gedeeld, ervaringen, maar ook voeding en manieren om de blootstelling te verminderen waardoor de klachten ook minder worden. Er zitten ook meetspecialisten in die met heel wat vergaande technische kennis je wereld kunnen verbreden.

  Het is een nieuw fenomeen aan het worden, stralingsziekte, met name voor de hoogfrequente gepulste electro-magnetische velden (wifi enzo).

  Trillingen, tintelingen, druk in het hoofd en lichaam, kortademigheid, slecht geheugen, moeite met praten of woorden vinden, last van duizelingen, angstgevoelens, paniekaanvalletjes, lichamelijke zwakte, gevoelige vrouwen hebben vaak meer last van de maandelijkse cyclus; meer bloedverlies hevigere pijnen, spiertrekkingen, moeite met slapen(slaap maar niet kunnen vatten en niet het gevoel krijgen moe te zijn terwijl het lichaam doodop is) gebitsproblemen; gevoel van "week"  tandvlees, pijn in de mond, eigenlijk te veel om op te noemen.

  Het zijn vaak de klachten waar de huisarts niets mee kan en het nergens aan toe kan schrijven. Het komt er meestal op neer dat je niets lijkt te mankeren maar de klachten toch iedere keer weer terugkomen of aanhouden. Dat komt omdat het lichaam op de straling reageert, en buiten de straling weer tot zijn normale staat komt, dus in een radiovrije ruimte als in de MRI-ruimte zal er niks uit de test komen.

  Reactie
Reageer op: Hoofdpijn, trillen, duizelig, tintelingen en door benen zakken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief