avond koortsig gevoel en koud

  • #1

    Hallo!
    Door veel stress heb ik het vaak koud maar de laatste tijd komt er ook een koortsachtig gevoel bij. Ik gloei heel erg dus mijn lichaam is warm maar heb het voor mijn gevoel m.n. in de avond heel erg koud.
    Ik kan niet in slaap komen omdat ik het koud heb, nu nog neem ik af en toe een kruik om maar warm te worden. Verder slaap ik met wollen sokken, en vier lagen aan waaronder een dikke wollen trui. Plus een donsdeken en nog twee extra dekens. Dat is toch belachelijk!

    Als ik het warm heb val ik in slaap. Soms wordt ik wakker dat ik erg lig te zweten en trek dan al die extra dingen uit en dekens weg. In de ochtend voel ik me redelijk normaal behalve dat ik nooit fit wakker word.

    Ik vraag me af of dit op extreme vermoeidheid duidt of op iets anders.

    Reageer
    #2

    Je zou ook een elektrische deken kunnen aanschaffen...

    Reageer
    #3

    Het kan door extreme vermoeidheid komen.
    Ben je met deze klachten al eens bij de huisarts geweest?

    Reageer
    #4

    3 weken geleden heb ik bloed laten testen. Het bleek dat ik flinke vitamine d tekort heb, waarde 26. Het is daarom onduidelijk of de vermoeidheid alleen daardoor komt of ook door andere dingen. Het lijkt ook alsof de hoge dosis vitamine d die ik moet slikken geen enkel effect heeft. Dus misschien gewoon uitgeput...
    Ik kan nog eens naar de huisarts bellen!

    Reageer
    #5

    Dag Lien,

    Als ik uw verhaal lees, heb ik net dezelfde symptomen.
    Enkel s 'avonds vanaf 17.00 h zeer koud gevoel en koortsachtig.
    Ook zeer vermoeid.
    Ik ben ook een stressy boy, weet jij al iets meer over dit fenommeen ?
    Ik zit er nu een jaar mee en niemand kan me helpen.

    Grts
    Erwin

    Reageer
    #6

    Als ik s'morgens flink in de weer ben geweest en s'middags op kantoor stil zit te werken, heb ik een heel rood gezicht, gloeiende wangen en tegelijkertijd ook ijs en ijskoud door de rest van het lichaam.
    Ook ik slaap heel slecht, heb veel spanning en angsten.
    Mijn lichaam is helemaal ontregeld.
    Met kouder weer, is het nog erger!
    Snik

    Reageer
    #7

    Misschien goed om eens met de klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #8

    Ik lees je bericht nu pas en hoop dat het probleem ondertussen voor je is opgelost.

    Ik had dezelfde soort klachten, bij mij heeft een continue hoge vitamine D dosering een positieve reactie gehad op de klachten.

    Hier is wel een periode van drie jaar overheen gegaan en voor mij geldt een onderwaarde van 80 (UMCG) in plaats van de gebruikelijke 50, die wordt gehanteerd.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi,

    Sinds een aantal dagen voel ik mij savonds "grieperig". Overal pijntjes en een algeheel ziek gevoel. Gisteravond had ik het idee dat ik moest overgeven, dit was uiteindelijk niet het geval. Als ik smorgens opsta heb ik geen last van deze klachten. Het treedt echt savonds rond etenstijd op. Kent iemand deze klachten? Of heeft iemand hier misschien een uitleg voor?

    Reageer
    #10

    klinkt als een griep.... 's avonds ( na 17.00-18.00 uur) worden de klachten altijd weer wat erger.

    Reageer
    #11

    Ik heb hetzelfde! Maar pas rond 21u grieperig maar geen koorts wel het gevoelgevoel koorts en neus gaat dicht zitten en keelpijn. Heel vervelend!! Spier slapte in boven benen en dood moe de dag beginnen.   om 15u met zwaar vermoeide en branderige tranende ogen op de bank ... zou het echt vitamine d te kort zijn? Kan ik dat gewoon bij de drogist halen of moet ik op recept krijgen??

    Reageer
    #12

    Dat lijkt toch eerder op een virusinfectie

    Reageer
Reageer op: avond koortsig gevoel en koud


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief