Vermoeidheid door te helder dromen

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi, ik ben een meisje van 18 jaar. Volgens mij heb ik een beetje een probleem. Ik ben altijd heel erg moe, ook al slaap ik 14 uur achter elkaar. Overdag ben ik ook moe, en ik ga ook vaak na school een paar uurtjes slapen. Het is niet echt een lichamelijke vermoeidheid, maar eerder een geestelijke. Ik weet niet precies waardoor deze vermoeidheid komt, maar ik heb wel een vermoeden.
  Tot m'n 8ste had ik permanent last van nachtmerries. Elke nacht, totdat ik opeens heel helder kon dromen. Ik kan nu zeg maar elke nacht m'n dromen zelf bepalen. Als ik wil dromen over m'n hondje die in een tutu door een weiland rent, dan droom ik daarover. Op elk willekeurig moment in m'n droom kan ik verwisselen van onderwerp, verhaallijn en zelfs 'tekenstijl' (in striptekeningen, zwart wit, animatie stijl, realistisch etc) Ook kan ik personages toevoegen en verwijderen en ben ik me altijd volledig bewust van het feit dat ik droom. 
  De controle over m'n dromen is de laatste jaren steeds groter geworden, en ik heb het gevoel dat m'n brein hierdoor in m'n slaap overuren draait. Ik kan m'n dromen ook niet meer 'los laten' en het is ook bijna onmogelijk voor mij om niet te dromen.
  Overdag voelt het ook alsof ik constant watten in m'n hoofd heb en m'n concentratievermogen is ook aanzienlijk verminderd in de afgelopen jaren. Ook raak ik snel verveeld en toon ik ook niet zo veel emoties meer.
  Ik vraag me af of er een oplossing is voor m'n probleem. 

  Reageer
  #2

  Hallo

  Je geest is oververmoeid.
  Je wil ook dromen.Als je zo gemakkelijk kunt sturen
  dan zou ik me voorstellen,dat je zeer ontspannen en droomloos slaapt.
  Je zou hierdoor ook andere problemen kunnen krijgen
  Grond jezelf voor je in bed kruipt door je voeten goed in de vloer te duwen.Anders heb je kans dat je
  zweverig in 't leven staat,en de realiteit uit 't oog verliest.
  warme groet van een grote dromer
  Isa

  Reageer
Reageer op: Vermoeidheid door te helder dromen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief