Constant vermoeid (jong)

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik ben 26 jaar en al enige tijd ernstig vermoeid. Zo erg dat ik de hele dag op bed kan liggen. Ik werk doordeweeks van half 9 tot 17:00 en werk vanuit huis ivm corona. Rond de middag ben ik altijd ontzettend moe en ga ik op bed liggen. Het is er ook bij ingeslopen merk ik want in het weekend heb ik dit niet. Bloed is in juni getest en was goed. Wel heb ik overgewicht, maar ook terwijl ik gewicht aan het verliezen was bleef ik moe. Sporten opgepakt maar blijf moe en futloos. Ik vind het zonde van m'n leven om elke dag op bed te liggen en mezelf futloos te voelen. Ben bang dat het iets is wat ik mezelf heb aangeleerd want heb geen idee wat het kan zijn. Hebben jullie tips? Bepaalde voeding misschien? Of een oorzaak?

  Reactie
  #2

  Als je schildklier niet goed werkt kan dat vermoeidheid en overgewicht veroozaken. Ik weet niet wat er bij het bloedonderzoek getest is, maar ik zou het toch weer met de huisarts bespreken

  Reactie
  #3

  Mijn schildklier functie is goed. Ik val ook gewoon af. Heb gewoon overgewicht door ongezond eten. Dus dat is het niet. De huisarts heeft alles laten testen toen.

  Reactie
  #4

  Heb je veel stress of spanningen?

  Reactie
  #5

  Heb je een goede nachtrust? Ga je op tijd naar bed en slaap je voldoende?

  Reactie
  #6

  Ik slaap elke nacht voldoende. Daarom is het zo raar. Ieder mens heeft stress en spanning maar ik ervaar dat niet overdreven. Vandaar dat ik op.zoek ben naar de gouden tip.

  Reactie
  #7

  Ben je ok getest op Pfeiffer en het cytomegalovirus?

  Reactie
  #8

  Je hebt geen corona gehad?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nee, geen corona gelukkig. Volgens mij ben ik daar niet op getest. Maar de manier waarop je zoiets krijgt is ook geen optie voor de symptomen.

  Reactie
  #10

  Maar de manier waarop je zoiets krijgt? Wat bedoel je daarmee?

  Reactie
Reageer op: Constant vermoeid (jong)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief