Vermoeid en misselijk

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Eerst even een stukje geschiedenis: een aantal maanden geleden had ik 2 weken na elkaar, voordat ik moest werken, dat ik bijna flauwviel. Extreem misselijk, licht in het hoofd, transpireren en draaierig. Na een half uurtje rust trok het weer weg en kon ik gewoon gaan werken. Sinds die keren lijkt vermoeidheid in mijn lijf gaan sluipen.

  Sinds de afgelopen 5 weken voelt het alsof er iets ‘geknapt’ is. Ik heb het idee dat die 2 keren bijna-flauwvallen een soort waarschuwingen zijn geweest.
  Ik kan sinds vijf weken bijna niks meer: douchen is een enorme inspanning en daarna lig ik de hele dag uitgeteld op de bank. Verder ben ik extreem misselijk, zonder braken, wat er toe heeft geleid dat ik 6 kg ben afgevallen. Daarnaast heb ik last van hartkloppingen, rechts in de bovenbuik pijn en spierpijn met tintelingen in mijn benen.

  Nu zit ik al 5 weken in de ziekenhuismolen, zonder enig resultaat. Er is meerdere keren bloed afgenomen, een echo gemaakt van de abdomen en een hartfilmpje gemaakt. Alles was goed. Dit natuurlijk tot mijn blijdschap, maar ik blijf me hetzelfde voelen en dat baart me zorgen.

  Omdat er niks lichamelijks gevonden wordt, vallen de woorden burn-out en overspannen regelmatig. Ik heb echter het idee dat ik alles op een rijtje heb en zou niet weten welke psychische oorzaak te grondslag ligt aan mijn klachten.

  Ondanks dat de ziekenhuismolen blijf draaien, zet ik hier ook mijn lijntjes uit. Misschien heeft iemand een soortgelijke ervaring? Een oplossing of advies?

  Ik ben blij met alle antwoorden!

  Groeten,

  Madelon

  Reageer
Reageer op: Vermoeid en misselijk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief