Vermoeid en licht in hoofd

  • #1

    Hallo,

    Sinds enkele maanden (maar vooral de laatste weken/dagen) voel ik mij vermoeid. Het vervelende vind ik dat ik af en toe erg duizelig wordt, tegen het flauwvallen aan. Daarbij begin ik te zweten en geeft het een naar (zwaar?) gevoel in mijn bovenbenen en boven armen. Ik ben bekend met een lage bloeddruk (al was die bij de huisarts wat hoger nl 100/80) maar behalve zwart zien bij opstaan ondervind ik daar meestal niet veel hinder van.

    Verder goed in mijn vel, leuke vrienden, sport 2x per week en werk 40 uur (soms wel druk op het werk maar wel een leuk bedrijf en fijne collega's). Even gedacht of het aan het werk kan liggen (gezien ik al 2x naar huis ben gegaan met het gevoel van flauwvallen) maar toch kan ik die link niet helemaal leggen. Daarnaast slaap ik goed en pieker in niet echt.

    Qua klachten merk ik pijn in ribben/borst (met name tijdens menstruatie), borrelende darmen en veel plassen, concentratie problemen, lang spierpijn na sporten. Op een blaasontsteking een tijdje geleden getest maar daar kwam niks uit.

    Aantal jaar geleden schildklier problemen gehad en sommige symptomen komen overeen maar sommige ook niet. Zo lag ik toen veel wakker snachts en slaap ik nu als een roos (en netjes 7 a 8 uur).

    Iemand hier ervaring mee? Wat zou dit kunnen zijn? Kan dit psychisch zijn? Ik ben gewoon gelukkig en probeer tijdens zo'n aanval ook te relativeren maar die aanvallen zijn wel vooral geweest in het bijzijn van mensen. Thuis op de bank heb ik er weinig last van. Behalve de vermoeidheid dan.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.... doe eens om te beginnen onderstaande test:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
Reageer op: Vermoeid en licht in hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief