Mijn vriend is extreem vermoeid

  • #1

    Hallo,

    Mijn vriend is al weken of maanden extreem moe, zo moe dat als hij gaat liggen hij maar even ze ogen dicht hoeft te doen en hij slaapt. Hij drinkt genoeg water, sport en eet gezond. Eerst sliep hij 6 uurtjes per nacht, nu voor bijna 2 weken 8 uur per nacht. Hij zegt dat het iets beter gaat en hij neemt ook ferro om wat meer ijzer te krijgen. Hoelang duurt het voor je lichaam om effect te voelen en voor de vermoeidheid om weg te gaan als je meer bent gaan slapen. En wat zou een andere oorzaak kunnen zijn voor zijn extreme vermoeidheid (verder heeft hij nergens last van geestelijk of lichamelijk alleen heel moe).

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Dan zou het toch beter zij n om eerst eens een keer nar de huisarts te gaan voor een bloedonderzoek. En daarnaast het sporten verminderen of nog beter even stoppen

    Reageer
    #3

    Vermoeidheid kan met van alles te maken hebben. Weet niet of hij ijzer heeft laten prikken. Bloedarmoede kan te maken hebben met verschillende factoren en de ijzeropname wordt verbeterd door andere stoffen, zoals magnesium, vitamine B en C, molybeen en lysine. Fytinezuur vermindert de opname van ijzer. Een kinesioloog kan testen of je tekorten hebt, meer dan bij bloedonderzoek naar voren komt. Soms kan bijnieruitputting een rol spelen. En denk aan de invloed van electromagnetische velden. Beter ook een bed en matras zonder metalen erin. Metaal verhindert het gezonde aarden en ontspannen en trekt omgevingsstraling aan.

    Weet niet wat ie verstaat onder gezond eten. Belangrijk is altijd om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft.

    Reageer
Reageer op: Mijn vriend is extreem vermoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief