Oorzaak snel uitgeput?

 • #1

  Hoi, ik ben de laatste tijd aardig snel uitgeput. Ook wanneer ik maar 3 uurtjes naar school hoef, ben ik daarna alsnog uitgeput. Ik heb geen idee waardoor het zou komen (en alvast ter informatie, ik heb al eerder de ziekte van pfeiffer gehad, waar ik toen overheen was gelopen dus dat kan het niet zijn).
  Is er iemand die misschien weet waardoor het zou komen?

   

  Reactie
  #2

  ga naar de huisarts en laat bloedonderzoek doen voor bloedarmoede en toch ook maar Pfeiffer

  Reactie
  #3

  Beste John, ik dacht altijd dat wanneer je de ziekte van pfeiffer hebt gehad, dat je het daarna niet nog een keer kunt krijgen?

  Reactie
  #4

  Dat is niet helemaal juist. Het virus kan soms weer actief worden

  Reactie
  #5

  oké, goed om te weten. Ik denk eigenlijk niet dat ik mijn bloed ga laten prikken omdat mijn moeder denkt dat het gewoon door stress / zenuwachtig zijn komt.

  Reactie
  #6

  Een complementair genezer zou je advies kunnen geven over middelen ter ondersteuning, zoals bepaalde voedingssupplementen. Natuurlijk ook zorgen voor volwaardige voeding. Belangrijk is altijd om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. |Een maaltijdsalade met een beetje brood is dus een beter idee dan veel brood met dun beleg.

  Reactie
Reageer op: Oorzaak snel uitgeput?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief