Extreme vermoeidheid

  • #1

    Beste mensen die dit lezen,

    ik ben een meid van 19 en ik kamp al 2 jaar met extreme vermoeidheid. Ik ben bij de cardioloog en internist door zowat elke test geweest en er is niks uitgebleken.
    Als kind zijnde had ik altijd al wat meer slaap nodig. Een slaapkop zal ik maar zeggen , maar ik had tot mijn 17e altijd energie. Ik kan nu op sommige dagen mezelf niet eens uit bed krijgen. Ik ben geen stresskop. ik heb geen school en baan en geen mentale problemen dus daar kan het niet aan liggen. Ik heb 12 uur slaap nodig om te functioneren en zelfs dan kan ik maar een uur iets actiefs doen.  Ik zou dit jaar gaan studeren , maar ik heb dit niet door kunnen zetten vanwege de vermoeidheid.    de enige klacht is vermoeidheid en uit mijn bloed blijkt dat ik kern gezond ben. (Pfeiffer heb ik al eens gehad) weet iemand misschien nog iets wat het kan zijn? Ik word zo gek van dat niks kunnen doen.

    Reageer
    #2

    Pfeiffer zou toch een optie kunnen zijn.

    Reageer
Reageer op: Extreme vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief