Hartslag tijdens zware inspanning hoog

  • #1

    Beste lezer,

    Zojuist een 16 km wedstrijd gehad en wederom mijn hartslag te hoog. Te hoog zeg ik omdat ik het idee heb dat als deze wat lager zou zijn dat ik het dan langer volhoud.

    Ik ben relatief goed getraind, meerdere malen per week inclusief interval training. Ook tijdens interval krijg ik mijn hartslag om en nabij de 200. Maar dat zijn dan pieken.

    Tijdens de wedstrijd vandaag: binnen 10 minuten zat ik op 190. Nu ben ik wel harder van start gegaan dan de wens was. Bij start vertrokken op 120. Normaal in rust 60. Na de tien minuten is mijn hartslag gestaag toegenomen. Na 45 minuten beland op de 200 die is toen rond die koers blijven zitten tot het einde (oftewel ruim 30 minuten boven de 200). Laatste kilometers richting de 208 gegaan, vorig jaar piek 211. Al met al een gemiddelde van 195.

    Eind tijd 16 km in 1 uur en 12 minuten.

    Nu komt de vraag: is het misschien eens slim om iets van een fittest te doen? Zo ja, zijn er suggesties om en nabij Tilburg? Bij wat voor iets kan ik het beste hiermee aankloppen?

    Alvast bedankt voor de reacties.
    Mvg Sidke

    Reageer
Reageer op: Hartslag tijdens zware inspanning hoog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief